Silindi
Uzun yıllardır aklımda olan bir konuydu ultima-online serveri açmak.Ama eskiden o kadar güzel serverler vardi ki, hic acmaya yeltenmiyordum(bknz Slayer Tr,Eski Elpida ,UoKings).Ama şu zamanlarda eski ultima playerlarını özledim hevesle kasanları güzel actionları olan zamanları özledim.Bende düşündüm bu seviyede bir server açabilirmiyim diye ve bu yola koyuldum.Serverin çoğu kismini hallettim ama saglam scripter bulamadim ve server açma olayida bir sureligine durdu.Şimdi bu aklimda olan server için scripter ariyorum.Bu kalan servrimi tamamlayip açmak ve bol reklamla iyi ve eskileri yağdeden inş umuyrum o icinde eski ultima hevesi olan playerlar toplayabilirim.Bunun için bir çok şeyi feda edebilirim yeterki insanlik olsun kardeşlik olsun.Bu arada yaşım 24 bu bilgileri kafamdan atmiyorum gerçekten eskiyi özlediğim için bu işe girişiyorum.

Bana ulaşmak isteyenler için;

Msn&Mail : [email protected]
Herşey iyi güzel hoşta scripter için bir bütçedende bahsetseymişsiniz daha iyi olurmuş sanki. Diğer türlü geçici serverlardan bi farkı olacağını pek sanmıyorum. Ayrıca yazdıklarınıza bakınca sanki herşey bi heves uğrunaymış gibi geldi bana daha çok..

Yinede aradığınızı bulmanız dileğiyle.
Şimdiden başarılar.
Silindi
Novice
4
Benim bütçem yıllık bazında(fiyat vermek istemiyorum).Scripter için bütçem ise yapacağı iş ve profesyonelliğine bağli bişi.Tabi ondan önce aramızda bir fiyat konuşcaz.benim aradığım kişi zamanini bana ayırabilecek olmasi ve insan olması onun dışında anlaşamamın imkani yok. Şimdiden okuyup zamanini harcıyanlar için teşekkürer.

Bu konu memo123 tarafından düzenlendi(2012-09-25 18:35, 11 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.