Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Bilgi -
Merhaba Arkadaşlar.Kurmak üzere oldugumuz server'ımıza scripter arıyoruz.Server'ımız Pvp'idir.World+Host+Web şu anda bulunmaktadır.Fakat Host'umuzu degiştirecegiz.Başka bir şirkete geçmeyi düşünüyoruz.Şu an için scripter'ı ücret'siz olarak düşünüyoruz.İlerleyen Zamanlarda bu düşünce degişebilir.Fakat server'ımız büyük bir sebep olmadıkça kapanmıyacak.Hostumuz yaklaşık 1 ay açık durdu ve 2 scripter arkadaşımızla göreve başladık.Fakat 2'side ciddi olmadılar ve server hala bitmedi.Bu arkadaşlarla alakamızı kesmeği düşünüyoruz.Kendine script konusunda güvenen,çalışkan ve dürüst arkadaşları aramıza bekliyoruz.

Aradıgımız Özellikler -
Scripter arkadaşımızda aradıgımız en çok özellik güvenilir şahsiyetli olmasıdır.Daha sonra sırada :Bug fix,Yeni sistem yazma,Yaratıcılık,Görevini severek yapması ve görevine zaman ayırabilmesi,Sphere'deki hataları anlayabilmesi ve ortadan kaldırabilen birisi arıyoruz.

Bir Kaç Bilgi -
Adı Soyadı :
Dogum Tarihi ve Yeri :
Mail Adresi :
Telefon Numarası :
Şehir :
Script Hakkında Bir kaç bilgisi :
Önerileriniz :
Tahsili ve Mesleginiz :
Online Süresi :
Eklentiler :

Başvuru için -
Msn : [email protected]

Bu konu Hedious tarafından düzenlendi(2009-02-17 19:14, 15 yıl önce)
hayırlısı neyse o olur inşallah..
Kaç para vericeksiniz?
Şu an için scripter'ı ücret'siz olarak düşünüyoruz.İlerleyen Zamanlarda bu düşünce degişebilir. Yazmıştım iyi okursanız anlarsınız.Server'ımızda scripter olarak devam edicek.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.