İnşallah Aradigini Bulursun...

arkadaşlar fazla tartışmayın ayıp oluyor..
Arkadaslar yorumlarınızı okdumda boyle muhabet yapılacagını bılseydım ınanın hıc konu acmazdım, bence bırbırınıze karsı on yargılı olmayın hıc bır zaman bı arkadasımız ekle falan demıs dıger bır arkadsımız onun hakkında konusmus sonra gerılmıs ortalık falan, ben bu konuyu buraya acarken kımseyı yargılamak ıcın acmadım, basvuranlar olur ben konusurum olcer bıcerım zaten neden sureklı bırılerını elestırme ve polemık yaratmaya calısırkı ınsan, Ultıma bır oyun, ve bır oyun ıcın ınanın bu sekılde polemıklere gerek yok, herkes kendınden sorumludur ve yalnıcaz herkes kendısı ıle ılgılı konularda gorusunu yazsın, Ben burda scripter ılanı vermısım donen muhabetler uzdu bıraz acıkcası. Neyse yınede Sagolun sız.

Bu arada scripter arayısım devam etmektedır. Bu konu ıle ılgılı ıletısım kurmak ısteyenler bu mesajın altına mesaj atmasın pm atsın polemık olmasın daha fazla. Hersey ıcın sagolun.
Aradığını bulman dileğiyle.
Sagolun Arkadaslar, aslında bılıyorum burdan scrıpter bulmanın bu sekılde cok zor oldugunu ama ben yınede sansımı denıyım dedım.

Bıraz daha bilgi verım ıstersenız;
Sunucu bana aılt o yuzden sunucu problemı yok. Word Buılderımız mevcut, Server Internet sıtemız Forum vb Bunlarda hazır.
Scrıpt Bakımından bırcok sıstem hazır fakat bunların duzenlenmesı gerekmekte. ve yenılıklerde olucak tabıkı. Daha ayrıntılı bırgı ıcın scripterlerden pm beklıyorum.

Scripter arayısı devam etmektedır arkadaslar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.