Merhabalar arkadaşlar şunu belirtmek icin bu konuyu actım günümüzde artık uo yavas yavas bitmiş durumda bende kaliteli bir sunucu acmak ve elimden geldikce yeni ve eski playerleri bir araya toplamak istiyorum. Bunun icin kaliteli bir sunucu acmak istiyorum tek sorunum scripter 7 / 24 sphere ile ilgilenecek arkadaşlar varsa scripter olmak isteyenler bana ulaşsınlar

[email protected]
Master
59.2997
Bugüne kadar kimler UO'yu kurtarmak istemedi ki? Herkes bu sebeple sunucu açıyor. Ne tecrübeli, bilgili insanlar senin hayalini kurduğunu gerçekleştirmeye kalktı da altından kalkamayıp pes etti. Benim tavsiyem ne milleti üz, ne de kendin üzül. Zaten tecrübesiz olduğun açık. Scripter'ı bile forumdan arıyorsun. 7/24 ilgilenecek falan diyorsun. Altından kalkamayacağın yükün altına girme. Başkasına bel bağlayarak zaten bu iş uzun süre yürümez. Birisi buradan sana ben scripter olmak istiyorum diye ulaşacak. 3 gün sonra adam kazık attı deyip bir yerlerini yırtacaksın. Görünen köy kılavuz istemezmiş.

Eğer ben şansımı denemek istiyorum, neden olmasın diyeceksen kolay gelsin. Benim yazdıklarım aklının bir ucunda bulunsun. Uymak isteyip istemediğine mantığın karar versin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.