Merhaba arkadaşlar,

Benim şirket laptopum var. Eve götürdüğümde servera bağlanabiliyorum. Ancak şirket networkunde internete bağlanmama rağmen servera girmek istediğimde "couldn't connect" diyo. Bunun sebebini bilen ve nasıl çözebileceğimi bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Şirketinde Windows Defender var buyuk ihtimalle yanı o sirketin ağ kurulumunu yapan firma şirket sahibi kimse onun istekleri doğrultusunda kuduğu bu program sayesinde interneti kısıtlyabilir ama sana çözüm olarak sunu önerebilrim modemine reset ad yada ana makina hangisi ise onun güvenlik duvarı ayarlarından internet erişim secenekleri var sınırlu yazan kısmını kaldır yada kendi ip ni ekle gireceksin.
Şirketin ana bilgisayarına erişimim yok. Ben şirketteki masamdaki ethernet portuna bilgisayarı bağlayıp internete giriyorum. Diyeliim ki ana bilgisayarda engelleyen bir windows defender var, ben bu engellemeyi hiçbir şekilde aşamazmıyım, belirli ayarları kendi laptopumdan değiştirerek? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
Bu Pc.ler LAN mı ? Birbirlerini Görüyorlarmı Eğer Öyleyse Ana Bilgisayara Girip Oo İşlemleri Yapcaksn..
Yapamazsın ancak şifreleri bilen bir kişi kısıtlamayı kaldırabılır su anda kısıtlamalı olarak kullanıyorsun ne oyun nede paylasım programlarınıda kullanamazsın benımde bır sırketım olsa bende boyle yapardım 8)
evet bilgisayarlar landa birbirini görebiliyoo. galiba konu belli oldu sirketteyken bağlanamıcam server a. Neyse yine de sağolun arkadaşlar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.