arkadaşlar evde amatörce takılmak istedim sphere falan running diyor hiç bir ekli script vs yok anca server'a bir türlü giremiyorum.

https://imageshack.us/photo/my-images/707/yesss.png/
cvp verebilecek yokmus kanımca.
Ultimayı sil baştan kur, kullandığınız arayüz ve diğer mul dosyaları ile alakalı bir durum var. Ayrıca server kurarken bir şeyler öğrenmek istiyorsanız artık şu 2.x client'ı unutun artık 5x ve üzeri kullanın daha yararlı olacaktır. Ayrıca dokümanlara da göz atmanızı tavsiye ederim..

UO Hakkında SSS
Serverı kurdum basarılı bir sekilde sıkıntı yok. ama oyuna girerken karakterimi sectikten sonra %90 client göçüyor. neyden kaynaklı olabilir? kullandıgım mul dosyaları demişsin ama aradamı hata verdiriyor bu dosyalar?
Tymaron : Ultimayı sil baştan kur, kullandığınız arayüz ve diğer mul dosyaları ile alakalı bir durum var. Ayrıca server kurarken bir şeyler öğrenmek istiyorsanız artık şu 2.x client'ı unutun artık 5x ve üzeri kullanın daha yararlı olacaktır. Ayrıca dokümanlara da göz atmanızı tavsiye ederim..

UO Hakkında SSS

Tymaron cevabını vermiş zaten ultimayı yeniden kurman çözüm olacaktır.
Bu hatanın bir çok nedeni olabilir ancak başta verilen hata mul dosyalarından kaynaklıdır. Belki hazır bir sphere bulup kullanıyorsanız world'te item çoktur ve olduğunuz yerden dolayı client kapanıyordur. Bu durumun bir çok nedeni olabilir bunu sizin bulmanız lazım bu yüzden tek tek denemeler yapacağınıza ultimayı silip baştan kurmanız ve oyuna girmeniz lazım. Eğer aynı hatayı alırsanız sphere versiyonunu tamamen değiştirin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.