Merhaba arkadaşlar..

Ben duz veri tabanlı bir server acmak istiyorum elimde guzel bir scp pack im var.dusundugum sistemler var ve daha bir cogu.Simdi sadete gelelim bana yardım edebilecek kimse yok dolayısıyla guvenecek kimse de yok eger kafasında boyle bir hayali bulunan bir kardesim varsa benimle irtibara gecsin lutfen
1.Site isinden anlayan
2.Connector ve client isinden anlayan
3.Scripting(en onemlisi)
bunlardan anlayan ve dusunduklerimi ve dusunduklerimizi sisteme ve scripte donusturecek ve cogu zaman online olabilecek arkadaşlara ihtiyacım var eger bu kriterlere uygun arkadaş - dost bulabilirsem en kısa zaman da server i açıp reklamını verecegim ve verecegiz dusunen arkadaslara rica olunur lutfen es gecip kapatmayın kendinize guveniyorsanız ben yaparım ben iyiyim diyorsanız hiç vakit kaybetmeden benimle irtibara gecin.Ben Universite 2.sınıf ogrencisi ve gece bolumuyum yani gunun hemen her saatinde online olabilir olmaya calısırım.Garanti veriyorum disiplinli ve cok sıkı calıstıgımızda cok super ve eglenceli bir server ortaya koyabiliriz yalnız ekibimizi ortaya koyup calismaya baslarsak.Arkadaslar benden bu kadar yazdıklarımı dikkatlice okuyup yorumunuzu yazarsanız sevinirim.

Saygılarımla
____________________________
Mail Adresim :
[email protected]
Umarım bulursun. :)
Bu saydıklarının hepsini anlayan bir kişi kendi açar senle irtibata geçmez :D [inşallah bulursun]
Yeterli sayıda server var Turkiyede..
Mysterious : Yeterli sayıda server var Turkiyede..

yetebilen server varmı ?
Yetmediğini zannedip hala server açanlar yüzünden zaten bu haldeyiz hali hazırda 250 kişilik server var girin oynayın körmüsünüz cahilmisiniz
Türkiyede Sphere tarzı sunucularda oynayan aktif tahminimce oyuncu sayısı 1000 i geçmez. Bunun 400 e yakını Pvp tarzı sunucularda oynuyor. Role Play tarzında açılan sunucuların sonunu görüyoruz. Oyuncu artık Uo nedir bakmıyor bile. Skilli kolay olsun itemi kolay olsun ata binsin 3 4 saat savaşsın sonra çıksın. Bu yazıyı yazarkende ekranın üstünde bir pvp serverinin reklamı gözümü alıyor. Hali hazirda oyuncu potansiyeline sahip sunucular var. Uo trafiği oluşturmak yerine şu sıralar beklemek en doğru olanı. Şu anda açılan hiçbir sunucu başarılı olamaz Türkiyede. Ancak belli bir oyuncu kesmi varki her sunucuda karakter yapıp nerede action orda oynuyor.

Ancak bazı sunucularda var ki potansiyeli yakalasa koskoca bir aile olacak yıllarca..
Mysterious : Türkiyede Sphere tarzı sunucularda oynayan aktif tahminimce oyuncu sayısı 1000 i geçmez. Bunun 400 e yakını Pvp tarzı sunucularda oynuyor. Role Play tarzında açılan sunucuların sonunu görüyoruz. Oyuncu artık Uo nedir bakmıyor bile. Skilli kolay olsun itemi kolay olsun ata binsin 3 4 saat savaşsın sonra çıksın. Bu yazıyı yazarkende ekranın üstünde bir pvp serverinin reklamı gözümü alıyor. Hali hazirda oyuncu potansiyeline sahip sunucular var. Uo trafiği oluşturmak yerine şu sıralar beklemek en doğru olanı. Şu anda açılan hiçbir sunucu başarılı olamaz Türkiyede. Ancak belli bir oyuncu kesmi varki her sunucuda karakter yapıp nerede action orda oynuyor.

Ancak bazı sunucularda var ki potansiyeli yakalasa koskoca bir aile olacak yıllarca..



Arkadaşa Katılıyorum.Ancak Oyun Anlayışını hep aynı olması playera pvp sunucularına cekiyor.Ancak 1 Ay'a kadar yanılmazsan oyun anlayışı değiştiricek bir shard acılacak buda ultima yı kople değiştiricektir.

Ultima online Geliştirmeye açık bir oyun ancak hep nebula gibi sunucuların etkisinde kalarak acılan sunucuların coğu cok güzel ve emek harçansada ona benzemektedir.Yanı hep aynı player aynı sistemler :)

böylelikle ultima her geçen gün kücülmektedir.
Artık bir sphere kuran server açabileceğini sanıyor :D
kopyala yapıştır scp'si ile olacak iş değil server açmak
diğelim ki açtın ne kadar ayakta kalacak 1 ay ? 1 hafta ?
1 saat ? 1 gün ?
Konun Acıldıqı Tarıh 2009-08-21 15:21
Mesaj Attıqın Tarıh 2009-09-01 22:45


:no
:yes

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.