Polis üyesi avatar
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi servera bağlanabilmem için gereken bütün herşeye sahibim. Serverda günümüzdeki Ultima online sunucularının neredeyse hepsinde bulunan uovanguard korumasıyla korunuyor. Serverın connectorunde 'sunucu durumu: açık' yazısını gördüğüm halde clientini açtığımda usernameimi ve passwordumu yazdığım da entera bastığımda serverın açık olmadığını ve oyuna bağlanamadığımı görüyorum.. ' Couldn't connect to Ultima Online. Please try again a few moments. ' uyarısını almaktayım. Acaba eksik nerede veya yanlış olan birşey nerededir. Sunucu kesinlikle açıktır , msnden arkadaşım oyunda olduğunu söylemektedir. Ama ben oyuna giremiyorum sorunun nerede olduğunu bilen arkadaşımız veya arkadaşlarımız var ise yardımcı olurlarsa çok ama çok mutlu olurum..

Herkese iyi eğlenceler , iyi forumlar.
Şimdiden yardım eden ve etmeyen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
İyi akşamlar.
Bunu siz sunucu yetkilileri ile veya UOVANGUARD sahibi ile görüşün buradan kimsenin yardım etmesini beklemeyin.
Novice
-14.8
Polis : Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi servera bağlanabilmem için gereken bütün herşeye sahibim. Serverda günümüzdeki Ultima online sunucularının neredeyse hepsinde bulunan uovanguard korumasıyla korunuyor. Serverın connectorunde 'sunucu durumu: açık' yazısını gördüğüm halde clientini açtığımda usernameimi ve passwordumu yazdığım da entera bastığımda serverın açık olmadığını ve oyuna bağlanamadığımı görüyorum.. ' Couldn't connect to Ultima Online. Please try again a few moments. ' uyarısını almaktayım. Acaba eksik nerede veya yanlış olan birşey nerededir. Sunucu kesinlikle açıktır , msnden arkadaşım oyunda olduğunu söylemektedir. Ama ben oyuna giremiyorum sorunun nerede olduğunu bilen arkadaşımız veya arkadaşlarımız var ise yardımcı olurlarsa çok ama çok mutlu olurum..

Herkese iyi eğlenceler , iyi forumlar.
Şimdiden yardım eden ve etmeyen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
İyi akşamlar.

Dns'leri değiştirmeyi denermisin ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.