Arkadaşlar,
Açılacak veya Açılması Düşünüldüğü Serverlara, Server Masraflarının Birazını Karşılayabilirim.
Amacım Ultima Online Dünyasına Kaliteli Serverların Çıkmasında Destek Olmak.
Açılacak Server Eski Uzun Ömürlü Tadı Damağımızda Olan Serverlar Kadar Kaliteli Olma Aday Adayı Serverlara Destekte Bulunabilirim.
NOT: Server'a Sadece Paranın Belli Kısmını Ödemek Koşuluyla Ortak Olabilirim. Server İçin Bir Şeye Karışmam.

İletişim MSN: [email protected]


Ultima Online İlk Çıktığı Günden İtibaren Oynayan Biriyim, Onun İçin Durduk Yere Hiç Bir Karşılıksız Her Şeyi Yapabilecek Kadar Seviyorum.
Bu Yüzden Aklınızda Neden Böle Bir Yardım Etsin ki Amacı Ne Tarzı Fikirler Uyanmasın. Bilen Bilir, Yıllardır Süre Gelen Her Tarz, Her Tür Serverlarda Yöneticilik Yaptım. Ama Bu Sefer Artık Hiç Bir Şey Yapmayı Düşünmüyorum. Sadece En İyi Server Olması İçin Sahibinin Bütçesine Katkıda Bulunacağım.

Bu konu gameover888 tarafından düzenlendi(2010-04-09 03:32, 14 yıl önce)
Parayı veririm kıçımı kırar otururum düşüncesi ne hoş.
Estafurullah , Ama Tabiri Caizse Öyle Oluyor Sanki =)
Yeterki Server Adam Gibiyse Yürüsün Gitsin Yayılsın... Benim de Tuzum Biberim Olsun...
Geçti O İş Artık Öyle Server Olacağını Zannetmiyorum
Bakıcaz Tekliflere =)
İnşallah Yanılırsınız, Ne Diyelim...
paşam parayı çar çur yapmaya gerek yok zaten projesi sağlam olan adam bu işe kalkışıyosa her türlü imkanı kendisi yaratır eminimki sizinde sponsor olacağınız kişi diğer sunuculardan değişik bir tarza sahip değildir.
hemen yüklenmeyelim arkadaşa. birçok kaliteli iş yapanları tanıdım, maddi sebeplerden dolayı açamadılar. zor da olsa bulunabilir belki.
işin senin söylediğin yanıda var elbette ama benim görüşüm uo dalında kendi imkanlarını kendi ortaya koyupta mağzeme çıkaramayan kişi benim sunucum kiliteli dememeli bence bu elemanda belli bir noktadan sonra sponsor olmayı bırakıcak onun için değirmeni kendin kurucaksın taşıma suyla uğraşmıyacaksın.
Sizlerde Haklısınız Tabi.
Ama Ben Artık Bıraktım Playerlığı Server Açmayı Hizmet Vermeyi.. Bazen Bitirmenin Yerini Biliceksin. En Üst Noktaya Zirveye Çıktığında Kariyerinde, O Noktada Bırakmak Kadar Güzel Bir Şey Yok Bu Dünyada..
Ben Sadece Arkamdan Geleceklerin Projesi Sağlamsa, İnsanlıkları Tam 4/4'lük İse Onlara Eksik Kalan, Olmadı Server Parasını Verecek Olanların Bile Rahatlamasına İmkan Sağlamak Amacıyla Bildiri Yayınlamak İstedim.
Sonuçta Her Şeyi Kendi Ayarlayıp Server Açan Biri Dahi Olsa, 30 40 TL'lik Bir Rahatlamaya Girebilir? Belki Başka Şeylere Ayırabilir Parasını.
İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Ederim.
Aradığını bulman dileğiyle...
saçma..
Nexima : hemen yüklenmeyelim arkadaşa. birçok kaliteli iş yapanları tanıdım, maddi sebeplerden dolayı açamadılar. zor da olsa bulunabilir belki.

Bence burdan tek kastın Xantier ondan başka kaliteli iş yapıpda maddiyat olmadığı için yapamayan görmedim.
Arkadaşlar Siz Görüşlerininizi Dile Getirin Diye Açmadım Burayı.
İhtiyacı Olan Gelir MSN'imi Ekler, Gider.
Beğenmeyen Tıklamadan Gider.
Members
-0.7
Ne zaman biticek bu işkenceler-Mantar-
Marlock :
Nexima : hemen yüklenmeyelim arkadaşa. birçok kaliteli iş yapanları tanıdım, maddi sebeplerden dolayı açamadılar. zor da olsa bulunabilir belki.

Bence burdan tek kastın Xantier ondan başka kaliteli iş yapıpda maddiyat olmadığı için yapamayan görmedim.

doğrudur bilemem ama bahsettiğim Xantier değil. buralarda pek görünmeyen veya bilinmeyen ama çok kaliteli iş çıkarabilen insanlar var.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.