beyler herkese merhabalar bayramınız kutlu olsun..

ben server açacaım evde 2 pc war bırıne spheremı kurmak istiorm IP sabit ancak hç denemedm grmeyı yanı İP'im sabit PCmin özellıklerı çok iyii bu şekilde bağlanabılırlermı bılgısayarıma yoksa başka bişeye gerek warmı?? hamachi fln filan deil arklarımla açmıcaım herkes girsin sadece arklarıma özel olmucak bildiğiniz server:) başka bişeye ihtiyac warmı nasıl aöabilirm teşekkr ederm..
Novice
-0.500001
Yani Pcnin Host Olmasını istion?
aynen nowanka
Novice
-0.500001
Ya Bnde Bi Documan Var Bir Dergide Gormustum Ama Zamanım Yok Yarına..

Bilen Varsa Yazabilir Anck internet Hızıylada Alakalı Tam Bilmiorum Ama..
internet hızıda üst sevıye benım öğrenmek istediim sadece pcimi hosta çevrebılırmıym? herşeyiyle ne gerekıo?


tşkkrler.
çevirebilirsin tabi.birşey gerekmiyor.al domaini aç. =)
peki bşi dicem neden sabit İP olmayınca açamıorz mesela sabit olmayan pc lerdeki ip oluypya anlık ip o ip ile neden açamıorz nede olsa sonuç olarak ip war yanı değişmio modemi aç kapa öle değişcek neden o anlık ip ile kimse pc ye giremıo
İp'ini sabitlettirirsin,ttnetten veya modemi hergün açık tutarsın.Ama pc'nin özellikleri üstün olması ve sogutucun olması gerekli.Yoksa işlemcin veya anakartın yanar.
ya modemı hergn açık tutarsn demışsın tmmda bnım modem açıkken kullandıım İP ilede girilmio mesela bi client hazırlıorm logın dosyasına şuanki İP Mi yazıorm ama giremıolar genede:S
Client ile uyumlumu ? Client kaç version ? Ayrıca 2593 koydun demi sonuna ?
1- Client ile uyumlumu derken zaten client yapıp verdm yanı Clientler aynı oluo uyumlu ynı 2- version = 2.0.3 3 = hep koyarm unutmam:)


şimd?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.