Arkadaşlar Lai account sistemini kurdum.Qk Smtp Server programı ile onay maili gönderemiyorum.Acc sistemindeki function çalışıyor ve programa iletiyor yalnız program mail atmıyor.25. portu kullanıyorum.Program göndermeye çalışıyor fakat gönderemiyor.Bir kaç kez göndermeyi denedikten sonra bu hatayı alıyorum.

Hata : Mail from error : Invalid Adress Don't retry more.

Yardım edebilirseniz sevinirim arkadaşlar.
587 portunu dene.
Denedim olmadı sanırım sorun programla ya da ayarlarıyla alakalı. (portlar açık)
25 portu açık olamaz çünkü ttnet tarafından blocklanan bir port bunun yerine 587 kullanılıyor. bunun yanında smtp kullanmadan mail(); functionı ilede mail gönderemi yapabilirsiniz. php manual'dan kullanıma bakabilirsiniz.
Adept
4.3
Valla ben kendi sunucumdan gayet rahat 25 numarali standart SMTP portu üzerinden Mail Enable ile kullaniyorum SMPT servisimi. Muhtemelen SMPT programi ayarlarinda yanlis bir seyler yapmissindir jerry.
Neran : Valla ben kendi sunucumdan gayet rahat 25 numarali standart SMTP portu üzerinden Mail Enable ile kullaniyorum SMPT servisimi. Muhtemelen SMPT programi ayarlarinda yanlis bir seyler yapmissindir jerry.
türkiye lokasyonlu değildir sunucu
Adept
4.3
Istanbul'da x)
Adept
4.3
Evet de kendi makinamin Istanbul Mecidiköy'de Cizgi Bilgisayar veri merkezinde oldugunu cok iyi biliyorum. :S
https://cizgibilgisayar.com/
Yurt genelindeki internet abonelerinin tamamına yakinini temsil eden ADSL internet abonelerinden dinamik IP kullananları kapsayan çözüm modeli taslağı istem dışı elektronik postalarla (SPAM) mücadeleye yönelik olarak e-posta haberleşmesinin 25. Portun kapatılarak 587. Port üzerinden yapılması hususlarında pilot uygulama yapılmıştır. Pilot uygulamaya ait sonuç rapora göre, 200.000 abone için TTnet'in 25.port kapatma çalışması günlük 200.000 ve aylık 6 milyon spam'in engellenmesini sağlamıştır.

https://www.turkax.com/ttnet-25-nolu-smtp-portunu-turkiye-genelinde-kapatti#port-degisikliginden-etkilenmeyenler

Statik IP’li olan e-posta sunucusu, ADSL erişimi kullanan firmaların kullanıcıları etkilenmeyecektir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.