Merhaba,

Ultima Online'ın yapımcısı Richard Garriott, yani oyunda bildiğimiz görünümü/ismiyle Lord British geçtiğimiz sene yeni bir oyun yapacağını duyurdu. Ultima Online'a çok benzeyeceğini ve daha iyisi olacağını vaat etti. Kickstarter üzerinden bir kampanyayla 2 milyon dolar topladılar, sonra oyun içi satışlarla 11 milyon dolar toplamış oldular.

Fakat bu oyun hakkında henüz kimse çok bir şey bilmiyor. Bu nedenle ultimacılar için kıyaslama niteliğinde 3 videoluk bir seri çektim. Dilerseniz izleyebilirsiniz, eğer oyuna başlarsanız lütfen benimle temasa geçin.

1. Oyun Hakkında Genel Bilgiler

https://www.youtube.com/watch?v=zCVnsoezqYs

2. Offline SotA ve Karakter Oluşturma / İlk Görev

https://www.youtube.com/watch?v=VTyfX9Tf07Y

3. Online SotA / Skill Sistemi / Görevler / Evler / Dungeon ve PvM

https://www.youtube.com/watch?v=4xoe_si6XxI

Beğenmeniz dileğiyle.



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2016-12-12 13:48, 7 yıl önce)

Kickstarter projesi halindeyken incelemiştim fakat beğenmemiştim açıkcası Bu oyunu 3D'ye taşımamaları lazım mevcut grafikleri 2D üzerinde geliştirip, bugları fixleyip ve yüksek çözünürlüklere destek verseler yeterli. Kısaca şu oyunu birisi günümüz şartlarına geliştirse pek çok oyuncu geri döner.

Bu arada videoların çok takılıyor bir tane takılmayan video buldum isteyen onuda izleyebilir;

 



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2016-12-12 14:10, 7 yıl önce)

Bir takılma göremedim ama internet veya FPS'den kaynaklı olabilir. Videoda anlattığım gibi aslında bende Nisan ayında test etmiştim, o günden bugüne oyun değişmiş. Grafik olarak ciddi fark var. Bir de ben UO ile direk kıyaslama yaptım, hiç Türkçe kaynak yok sanıyorum. 

Yok video'dan bahsediyorum kendinde 3. video'da söylemişsin aynısını zaten. Aynen benim de bildiğim kadarıyla türkçe kaynak yok, eline sağlık :)

Ben videonun takılması diye düşündüm ondan.. :) Teşekkür ederim. Umarım ileride birlikte oynarız. EA Games'ten mevcut UO'ya hayır gelmeyecek gibi duruyor.

Eline sağlık,haber verin beraber oynayalım cheeky

sota'nın uo ile hiçbir alakası yok. birkaç yaşlı dolandırıcı oturup öyle tanıtıp paraları çaldıktan sonra milyon dolarlara rağmen ortaya çıkamamış bozuk, abuk subuk ve amacı belli olmayan bir rpg. mmo da değil. lord british yani richard garriott denen kişiye ait hiçbir söze inanmayın.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.