Ultimaya bir süre ara vermiştim. 4 aydır oynamıyorum. Dün başlayayım dedim şu saate kadar herşey normaldi. Ancak 1 saattir tüm serverlarda spell kullandıgım an disconnect yiyorum. Sebebini çözemedim kafayı yemek üzereyim. Bütün ayarlarını kurcaladım. Uo'yu silip geri yükledim full patch çektim. Hala aynı sorun. Uo sürümü ML. Yardımcı olursanız sevinirim. Cevap alamadığım için 2. kez açtım kusura bakmayın acil bir sorun. 3-4 gündür uo oynayamıyorum.
Uo yu silip kurduktan sonra macrolarınımı atıyorsun direk?
guvens : Ultimaya bir süre ara vermiştim. 4 aydır oynamıyorum. Dün başlayayım dedim şu saate kadar herşey normaldi. Ancak 1 saattir tüm serverlarda spell kullandıgım an disconnect yiyorum. Sebebini çözemedim kafayı yemek üzereyim. Bütün ayarlarını kurcaladım. Uo'yu silip geri yükledim full patch çektim. Hala aynı sorun. Uo sürümü ML. Yardımcı olursanız sevinirim. Cevap alamadığım için 2. kez açtım kusura bakmayın acil bir sorun. 3-4 gündür uo oynayamıyorum.
Sende aç bi warrior char warrior oyna :) Neyse hatanın çözümünü söylüyorum ultima online klasöründe olan Transerv.exe ve Owo.exe simgelerini sil
HP-Nexiel : Uo yu silip kurduktan sonra macrolarınımı atıyorsun direk?

Hayır. Spellbooktan seçiyorum veya macro olarak ayarlayarak deniyorum ama sonuç aynı.

Unknown : Sende aç bi warrior char warrior oyna :) Neyse hatanın çözümünü söylüyorum ultima online klasöründe olan Transerv.exe ve Owo.exe simgelerini sil

Onu bile yaptım. Sırf sıkıntım geçsin diye bir pvp servera girdim warrior karakterle oynadım ama :) Transerv.exe ve Owo.exe sildim zaten. İlk başlarda onlar çıktıgında hata aldıgımı farkettim ve yaptım ama spell kullanınca oldugunu anladım sonradan :( Farklı siteden ML bile indirip denedim yok. Delirmek üzereyim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.