Chernobel oranın ilk oyuncularından dı nemesis de ilk başta orc olarak başladı sonra rp öğretmeni olmuştu(doğru hatırlıyom heralde) (hatta ben rp nedir diye örenmeye gittiydim sıkıcı bulmuştum öretmenim tuvaletim geldi demiştim, beni azarladıydı nerden bilim orcların tuvaleti gelmezmiş
)
grom hellscream vardı gene basic var gene aktif kullanıcı
Bir çok dünya server açılıp kapandı en uzun sure dayanan R.O.L-R.O.W ve Ankara.NeT olmustu.Bunların ardından faso fiso bi ton server açıldı ancak bizim serverimiz öyle olmayacak ve o eski günleri yaşayacağız gerek Staff kadrosu gerek player oynacaklar olarak. Bu serverların staff'larının bizim açaçağımız server'da emekleri büyüktür hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek gerekiyor'ki web sayfamızda teşekkürlerimizi Drachai Ferumar (Emre)'den başlayıp Paradox ve hatta Andac'a kadar teşekkürlerimizi edeceğiz. Biz bizlerle çalışmak isteyen scripter arıyoruz kendisine güvenen bir scripter tek ihtiyacımız bu şu anda.
çok güzel bi mapdi ama tutmadı. kimsede o haritayı oynamadı bidaha
arcanada alpex de vardı hatırlıyorum
bende o ilk middle earth haritalarının hepsinde oynadım hikayeye hiçbirinin uymadığını sonradan öğrendim
requem vardı bi ara açıldı neden kapandığını hala bilmiyorum. orada grom yine vardı. ama chernobelle nemesisin oynadığını bilmiyodum
anlam kargaşası olmuş biraz yannış yere çekmişiz 
Emre'ye bir tülü ulaşamadım msn adresi vardı eski msn'imde ancak eski msn'im tabiki kapanmış
Majere'yede ulaşamadım tek ulaştığım Tc-pip var oda artık connector yapıyormus sadece o yuzden scripter olmak istemiyormus
Kötü haber oldu bizim için ama biz yolumuzda devam edeceğiz. Middle Earth Map severleri ve Role Play severleri toplayacağımızdan kimsenin süphesi olmasın. Umuruyorumki sadece ihtiyacımız olan scripteri bulabiliriz. Tek sorunumuz bu şuanda
Ayrıca sunu belirteyim scripter olarak devamlı bizimle çalışamacak olan ancak yardım ederim diyen arkadaşlarla konusa biliriz. Script konusunda çok az bilgim var bu yüzden pek çok şeyi yardım alarak hallediyorum ancak scripter olursa işin içinde çok daha sağlam bir proje olacak orası ayrı birşey...