Arkadaşlar şu anda Türkiye'de olmaması nedeniyle sağlam bir proje ile Middle Earth Map'li sunucu acmayı planlıyoruz. Birazcık bahsedecek olursak.

Lord Of The Ring alt yapılı bir RP+PP sunucusu RP ön planda olacaktır.
Ph olarak hiç bir zaman %40'tan fazla olmayacak ve haftanın belli günlerinde belli saatleri PH açık olacak.
Para ve Item kasması kolay olmayan Playerların her zaman Player'a ihtiyac duyacak. Nasıl olacak Yetenekler ile yapılan hiç bir şey vendorlarda olmayacak. Insanlar kastığı karakterin hakkını alacak.

Kısacası böyle şimdilik ilgilenen arkadaşlar ile detaylı konusuruz tabiki. Staff kadrosu olarak 5 kişilik kadromuz bulunmakta scripter arkadaşımızla beraber 6 kişi olacağız. Scripter arkadaşı çok fazla yormayacağımızı sadece ilk aşama yorulacağını belirtmek isterim. Elimde Map ve Scriptler mevcut bug'lar fixlenmesi gerekiyor sadece. Sunucumuzda kısacası herkez kendi işine bakıcak. Boş kaldığı zamanlarda dilediği gibi takıla bilir x) Scripter arkadaş içinde bu geçerlidir. Sunucunun sponsorluğu için görüştüğümüz bir kaç şirket bulunuyor ancak biz sponsorlara değil kendimize güveniyoruz. Son olarak Türkiye'nin Middle Earth Map ihtiyacını ilk M.E. Mapli R.O.L. heyecanını ve Nebula, Quaxis heyecanını yaşatacağımızı düşünüyoruz.

İletişim İçin Msn : [email protected]
ilk middle earth mapı sizde deil bu arada bi çok sunucu acıldı kapandı.
Adept
4.3
Benim hatirladigim 2004 senesinde Ovedron var en gecmiste yer alan.
ismini tam hatırlamıyorumda galiba rol'dü rol sunucusu var daha eski ilk middle earth map'ini gördüğüm yer ve inanılmaz güzeldi. çünkü adam gibi rp yapılıyordu sunucuda. düşünün orc'lar 25-30 kişi toplanıp şehir basmaya koşarak gidiyorlardı. sunucuda büyücü karakteri 3-4 tane vardı oda gm kontrolünde belli sınavlar sonrası veriliyordu.
hatta mapi cezayirliler yapmıştı köşelerde bi yerlerde yazıyodu map'in :)


evet lucre sihirlisayfalar diye açılmıştı ilk :)

orclar ayılara felan biniyorlardı yeşil yeşil çıkaramadıkalrı orc masklar vardı rohan önünde toplanıp basıyolardı. Dediğin gibi istiari(büyücü) seçimle yapılıyodu bende oranın ilk playerlerinden birisiyim ve gayet güzeldi. Ardından gelen sunucular;


Rol (rp) (raistlin majare, null)
row (pp)
orta dünya(3-5 kere açıldı kapandı) (andaç)

Burda epey oyuncu vardır o kadrodan toplasak cıkar yani :) Chernobel oranın ilk oyuncularından dı nemesis de ilk başta orc olarak başladı sonra rp öğretmeni olmuştu(doğru hatırlıyom heralde) (hatta ben rp nedir diye örenmeye gittiydim sıkıcı bulmuştum öretmenim tuvaletim geldi demiştim, beni azarladıydı nerden bilim orcların tuvaleti gelmezmiş :) ) :) grom hellscream vardı gene basic var gene aktif kullanıcı :D
evet bende orc olarak başlamıştım orda. ama gerçekten ultima online oynarken en çok haz aldığım sunucuydu.
Hatta Orlardan elimde kalan 3-5 resim :)




Arkadaşlar ben ilk bizde oldugunu zaten söylemedim ve ilk R.O.L olduğunu belirttim yukarıdaki yazımda. Su anda Türkiye'de M.E. mapli server olmadığını söyledim. Nerelere cekmişiniz muhabbetleri x) Ben bu zamana kadar açılan bütün M.E. haritalı serverlarda player olarak oynadım açılsa yine oynarım ayrı mesele. R.O.L'de Elf Lady'siydim Earlinde Da'enmort- Larral'ın karısı :) Bir çok dünya server açılıp kapandı en uzun sure dayanan R.O.L-R.O.W ve Ankara.NeT olmustu.Bunların ardından faso fiso bi ton server açıldı ancak bizim serverimiz öyle olmayacak ve o eski günleri yaşayacağız gerek Staff kadrosu gerek player oynacaklar olarak. Bu serverların staff'larının bizim açaçağımız server'da emekleri büyüktür hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek gerekiyor'ki web sayfamızda teşekkürlerimizi Drachai Ferumar (Emre)'den başlayıp Paradox ve hatta Andac'a kadar teşekkürlerimizi edeceğiz. Biz bizlerle çalışmak isteyen scripter arıyoruz kendisine güvenen bir scripter tek ihtiyacımız bu şu anda.

Mapin köşesinde Maria yozuyor static olarak onu yazanda Null olması gerekiyor sanırım. Eşinin adı diye biliyorum.
rol row arcana ya dönmemişmiydi ya kimse onu sölemiyo :D çok güzel bi mapdi ama tutmadı. kimsede o haritayı oynamadı bidaha :D arcanada alpex de vardı hatırlıyorum :D bende o ilk middle earth haritalarının hepsinde oynadım hikayeye hiçbirinin uymadığını sonradan öğrendim :P requem vardı bi ara açıldı neden kapandığını hala bilmiyorum. orada grom yine vardı. ama chernobelle nemesisin oynadığını bilmiyodum :P
Son olarak Türkiye'nin Middle Earth Map ihtiyacını ilk M.E. Mapli R.O.L. heyecanını vs vs vs

evet yaşatacağız denmiş kusura bakma :) anlam kargaşası olmuş biraz yannış yere çekmişiz :)

Başarıalr dilerim inş aradığınız kanı bulursunuz bi ROW kolik olarak takipçisiyiim konunun + serverin diyeyim son olarak :)
Novice
-0.500001
Ins Aradıgını Bulurusun Tabi Tr uo Icin Gereken Kan Diyebilirim Farklı Map
Bende öyle umuyorum arkadaslar Evet Sihirli Sayfalar olarak R.O.L acıldı bizim türkiye'deki beceriksiz RP'ciler yuzunden R.O.W oldu zaten R.O.W. oldu kapanacağını anladık ve söyledik bu belliydi. R.O.L olarak tutundu öyle devam etmeleri gerekirdi o zaman. Neyse sonuc olarak bunlar geçmişte kaldı. Keske Raistlin Majere, Drachai Ferumar, Tc-PiP her hangi bir tanesi gelip bizimle iş birliği içinde bulunsa eski günleri hep beraber yaşasak :( Emre'ye bir tülü ulaşamadım msn adresi vardı eski msn'imde ancak eski msn'im tabiki kapanmış :) Majere'yede ulaşamadım tek ulaştığım Tc-pip var oda artık connector yapıyormus sadece o yuzden scripter olmak istemiyormus :( Kötü haber oldu bizim için ama biz yolumuzda devam edeceğiz. Middle Earth Map severleri ve Role Play severleri toplayacağımızdan kimsenin süphesi olmasın. Umuruyorumki sadece ihtiyacımız olan scripteri bulabiliriz. Tek sorunumuz bu şuanda :( Ayrıca sunu belirteyim scripter olarak devamlı bizimle çalışamacak olan ancak yardım ederim diyen arkadaşlarla konusa biliriz. Script konusunda çok az bilgim var bu yüzden pek çok şeyi yardım alarak hallediyorum ancak scripter olursa işin içinde çok daha sağlam bir proje olacak orası ayrı birşey...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.