Scpx üyesi avatar
Arkadaşlar account save log web ve script klasorlerini attim yalniz şöyle bir hata verdi.

Loaded 59 client encryption keys.
Server started on 'qx' port 2593.
Monitoring IP '192.168.2.2'.
ERROR:(sphereacct.scp,7)Fixing PRIV field (0104a) for account Administrator have not supported flags set (caught by mask 09105).
WARNING:'save/spheredata.scp' not found...
WARNING:Can't Load save/spheredata
WARNING:'save/spherestatics.scp' not found...
WARNING:Can't Load save/spherestatics
WARNING:'save/spheremultis.scp' not found...
WARNING:Can't Load save/spheremultis
Loading save/sphereworld...
WARNING:'save/spherechars.scp' not found...
ERROR:Can't Load save/spherechars
FATAL:No previous backup available ?
FATAL:Server terminated by error -8!

nedeni dedir acaba ? yada şöyle söyleyeyim sphere/save klasörünün içindeki --> spheredata - spherestatics - spheremultis - sphereworld - spherechars verebilicek varmi bulamadimda :S

[eof] lu notpadlerle sorunu cozdum saolun
Destroy üyesi avatar
Foruma ilk başta göz atsanız daha iyi olucak.
@destroy

sen demirsoy23 musun?
Destroy üyesi avatar
Evet arkadaşım şu Second Age linkine bakarsan orayada yorumunu görüyüm bana dil doktukleri gibi bir dil dokun lütfen.

Nedense insanlar ikinci kez söylüyorum.At gözlüğüyle bakmayalım etrafımıza.

@otoganil
Sanırım yazacak bir şey bulamadın.Emin ol yerinde olsam bende bir şey yazmazdım.
niye böle herşye bilmişsin yapıyosun ya
Destroy üyesi avatar
Sence haksızmıyım yoksa haklımıyım ? Bir kaç saniye düşünürmüsün ? The Secon Age Başlığında yapılanla benim yaptığımın arasında uçurum kadar fark olduğu halde benim hesabım bloke edilirken onlar elini kolunu sallaya sallaya reklam yapıyolar sonrada sen gelip U-S de reklam yapmak serbestmi diyorsun.Etrafını iyice bak sonra konuş derim.

Bu böyle gelmiş böyle gidecektir.Yıllardır U-S sadece işine gelen kısmını yayınlanmasını izin verir ve de işine gelmeyenleri susturmayı iyi bilir.Buna karşı lafı olacak varsa lütfen buyursun.

Hesabım neden bloke edildi onun hesabını soramıyoruz neden başlığı siliyorlar ? Peki Neden ? İşlerine mi gelmiyor yada biz Aptalız ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.