Arkadaşlar bir haftadır bu sorun uzerıne calısıyorum . ne yaptıysam ıse yaramadı playerlar ne olursa olsun ölmüyor hits %0 gozukuyor ama hala canlı nasıl duzeltebılırım? spheredeki hata ;

https://img210.imageshack.us/img210/56/adszpc8.png

bu şekilde durmadan yazıyor lütfen yardım edin.

Bu konu Shougao tarafından düzenlendi(2008-02-10 05:47, 16 yıl önce)
Ya şu platforma üye oluyorsunuz güzelde.. Bir Kuralları okuyuverin be kardeşim çokmu zor...Bu başlığı görünce insanın yardım hevesi kaçıyor ya..

Tabi yardım almak güzel kurallar okunur mu hiç?
kusura bakma düzelttim.lütfen şu konuyu düzeltmemde yardımcı olun.
Biraz daha iyi oku istersen...
Sorunları ayrıntılı anlatır mısın?
- Açılan başlıkların isimlerde konuyla ilgili giriniz. " lütfen yardım edin" " çok acil bakın lütfen" gibi başlıklar birden yok olduğunu görürseniz , burdaki kuralları okuduğunuzun yararını görüceksiniz.
oyunda ıkı kısı bırbınle pvp yaparken tam olmek uzereyken %0 hits gozukuyor yanlız adam ölmüyor spherede ise o resımdekı yazı durmadan tekrar tekrar yazıyor duzeltmek ıcın her yolu denedım yanlız olmadı ne yapmam gerek baslık ıcın ozur dılerım.
Yazıktır ya bu kadar yüklenmeyin.
bir hata yaptım duzelttım o kadar mesaj attınız.neyse bır mesajıda soruna cozum olarak atamazmısınız? amacınız aşşağılamak mı bılerek yapsaydım neyse..
benim sphere bilgim yok fakat Namıdeğer mişele söyledim geliyor şimdi sana yardımcı olacaktır umarım.. Sende kusura bakma ama gün içinde o kadar çok oluyorki forum kurallarının anlamı kalmıyor..
saol tesekkürler.
söyledim gelecek birzda 1-2 dk dedi..
Cok saol.

Bu konu Shougao tarafından düzenlendi(2008-02-12 21:25, 16 yıl önce)
Silindi
Members
0
Playera verilen eventlere bak on=@death altına return 1 eklenmiş olması olası return 1i silersen düzelir.Playerdaki eventlere bakmak için sorun olan playerın yanına git .xshow events yaz ordan bak.scplerini bul on=@death triggerlerini kontrol et.

Ssi şimdi gördüm.O sorunun o ss ile alakası oldugu sanmıyorum.Eğer varsa gene aynı on=@deathda sonsuz döngü oluşmasından kaynaklanıyodur.dediğim gibi o triggeri incele.

Saat 4 yatmalıyım.Eğer sorunu halledemezsen vebruer aracılığı ile ulaş bana bakalım.Yada topice bakarım yarın ben :)
Sorun düzeldi , saolun.

Bu konu Shougao tarafından düzenlendi(2008-02-12 21:22, 16 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.