Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Arkadaslar 56b sphere Icın En Uygun Clıent Versıyounu Hangısı..Ben 300a Kullanıyorum Bunun Icın Onerı Veya Sıkayetınız Varsa Soylermısınız...??
Master
59.2997
4x veya 5x serisinden bir clienti öneririm. 5x kullanırsan 56b sürümünü herşeyi ile tam olarak kullanabilirsiniz eksiksiz.
Pekı Bısey Solesem Yardımcı Olurmusun..Sımdı Ben Clıent Yaparken Buradakı Dokumanlardan Okudum Nasıl Yapılıcagını..Sıze Anlatıyım Dogrumu Yanlısmı Yaptıgımı Solermısınız...Sımdı Clıentın Icıne Atıcagım mul Uzantılı Dosyaları Masaustunde Yenı Bı Klasor Olusturum Onun Icıne Clıentle Beraber Kopyalıyorum..Sonra Clıente Sag Tıklayıp Hex Edıtorle Acıyorum F3 Tusuna Basıtıgımda Hangı Dosyayı Edıtlıyecegımı Secıyorum..Mesala Hues.mul u Ornek Alalım... Sonundakı Mul Yerını Sılıyorum Sılınmemıs Gıbı Duruor Oraya Bı Uzantı Adı Verıyorum 3 Hanelı(oRN..Ted)..Nese Sonra Onu Fıle Yerınden Ted Yaptıktan Sonra Farklı Kaydet Dıyorum..Dosya Ismını Hues.ted Yapıp Clıent Ve Edıtlemek Istedıgım Dosyaların Oldugu Klasore Farklı Kaydedıyorum..Yanlız Dokumanlarda Sole Yazıyordu...Oradan Kafam Karıstı Eksık Bıseymı Yaptım Dıye ...(--Edıtlemek Istedıgınız Butun Dosyaları Edıtleyın Hepsını Aynı Anda Yapmayın Sorun Cıkabılır..Hepsını Edıtledıkten Sonra Klasorun Icıne Attıgınız Dosyaların Uzantılarını Degıstırın Hex work shopun Icınde Ne Yaptıysanız Ole Yapın)..Dıye Bır Yazı Yazmıs..Benım Bu Edıtlemek Kısmında Kafam Karıstı Ben Dırek Farklı Kaydet Dıyıp Dedıgım Gıbı Yapıyorum Bı Sorun Olurmu..Yardımlarınızı Beklıyorum...
@tedbunndy
3x client kullanırsan 56b'de menüler açılmayabilir.
Menuler Derken Hangı Menuler..Bıde Su Yukarıda Yazdıgım Hakkında Bılgı Verırmısın Dogrumu Yapmısım Yoksa Yanlısmı???
Novice
0.1
saydamlaştırmak için check li bişiler vardı onları diyor sanırım
ben 2.0.7 kulalnıorum gayet güzel inj fln çalışmıor tabi dier clientlerle girilmesini engellemen lazım..
Tmm Arkadaslar Hersey Iyı Guzel Hos Soyluyorsunuzda Benım Asıl Yardım Istedıgım Konuyada Yardım Etsenız Super Olucak..Su Yukarıda Clıent Yapımı Ile Ilgılı Bıseyler Yazdım Dogrumu Clıentın Yapılısı..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.