Ya sayin yetkili arkadaşlarım bu yeni arama bölümü eskisine göre vasat yahu hiçbir aradğımı bulamıyorum eskiden yine bulabiliyorduk eskisine dönme şansımız varsa lütfen dönüş yapalım bi anket falan bişey yapalım soralım kullanıcılara bnece eskisi büyük oranda kabul edilecektir.
Evet eskisi süperdi.Bu berbat bir şey hislerime tercüman olmuşsun.Neyse artık benim ihtiyacım yok.Ama yine de arkadaşlar için eskisine dönülmesini savunuyorum.
Google'nın verdiği yeni bir hizmet =)
Herkesin Her An İhtiyacı Olabilir Buna ama abicim en eski kullanıcı bile yapamıyor bizim eski sistemde bile yapamayan arkadaşlar vardı onlar bunu hiç yapamaz bide alaksız şeyler çıkıo çoğu zaman bnece berbat eskisine geçilse güzel olur.
ben bi kere yanlışlıkla geçebildim eskisine ama neye bastığımı hatırlamıyorum. o yüzden yardımcı olamıycam hatırlarsam söylerim:D
bende 1 kere eskisine geçmiştim bidahada geçemedim :( eski aramayı istiyoruz bunda a yı arattırıyoruz b çıkıyor :)

Not:a ve b lafın gelişi sakın öyle şeymi olur gibisinden mesaj atmayın :)
gılog:

+1 Arama etiket gibi olmalı google search cok kötü databese kastırdığıdı için böle bir uygulamya geçmişler ama bizler sorlanıyoruz :S
hakkaten aradığın hiç birşey bulunmuyor sonra niye topic açtınız diye laf etmeyin lütfen
Keşke öneriler bölümüne açsaydın yeri burası değil.
bende sevmedim bu aramayı bazen geri geliyorum enbaş sayfaya gidiyor
UP
Sexy1 : UP
amacın nedir?
sana cevap verdiğimi zannediyorum. Şu an için böyle bir düşüncemiz yok. böyle kullanılmasının başlıca nedenlerinden biri site hızını etkilemesi.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.