Arkadaşlar Bi arkadaş ultima online serveri Portlu da açıla biliyor falan dedi .hamachi siz De diger kişiler baglana bilirler dedi nasıl falan dedim Fazla bişey anlamadımm Ve en Burda yardım alabilecegimi düşündüm topick açtım araştırdımda ! No-İp Den SAbit ip adresi Alınıyomuş öyle bişeyler söyledi peki Diyelip ben No-İp den sabit ip adresi aldım diyelim diger kişilerin bağlana bilmesi için ne yapmam gerek .Eger yardım ederseniz çook sevinirim arkadaşlar . Anlatırsanız SAolun
loginin içine

LoginServer=aldığınisim.no-ip.biz,2593

yaz.
abi ben söle aldım . hicipvp.no-ip.biz
bunu aldım abi ben bunu login.cfg ye yazıp arkadaşlarıma yollayınca gire biliceklermi ???
evet girebilecekler. Ancak sen bilgisayarını kapayıp yeniden açtığında IP in değişecek. Her bilgisayarını açtığında IP ni o adrese girip değiştirirsen sorun olmaz. :)

şimdi sen login.cfg nin içine
LoginServer=hicippvp.no-ip.biz,2593 yaz ve yolla bir tane client 2.0.3 den bağlanabilirler.

İki tane söliyeceğim var bu arada.

Öncelikle bu server işini çok ileri boyutlarda değilde arkadaşlar aranızda eğlenmek için kullanın (bence)

Bi de sakın ipni bi daha ortalıklara yazma şu an isteyen hicippvp.no-ip.biz den senin pcne ulaşabilir!
]Host Sahibi Olmadanda Arkadasların Senin Serverına Girebilir Ama İlk Önce Bilgisayarında Port Acık olması ve sonrada no-ip den ip yi sabitlemen lazım fakat önermem cünkü bi süre sonra bilgisayarın yavaslıyor istesende istemesende.
Tamm abi saol yok ben öyle çook hevesliydim gm olmaya işte öylesdine ugraşıyorum ben server açmak istese herşey %100 Hatasız Staff kadrosu saglam Bir tane bile bug olmucak Yani anlayacagın 4x4 lük olmadan hiç bi sey yapmam saol abi teşekkür ederim yardımların için

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.