Merhaba arkadaşlar.Biraz araştırdımda hiç konu bulamadım.
Sıkıntım şöyle aslında pek sıkıntıda sayılmaz ama mesela üzerimizde poison etkisi varken büyü atıp cure içtik büyü fizzle oluyor yada field büyüsü atarken pot içince fieldi kendi üzerine atıyor.Büyü atarken pot içmeyi engellemek basit bi çözüm.Bunun böyle olmamasını sağlayacak durum nedir bunu bilen varsa diye sormak istedim.Yani büyü fizzlesi ile pot içme arasındaki bağ nedir ben şahsen büyü atarken pot içince dikkat dagıldıgından fizliyordur diye düşünüyorum cünki sıfır pack denedim ordada bu şekilde sanırım bi ayarı var bu işin.Sizlere sormak istedim varsa bilen bi fikir alışverişi yapalım :)
Potionların morelerini kontrol edersen more1'de s_cure s_heal s_explosion gibi ufak satırlar görüceksin. s(pell)_xxx yani potion içerken bir nevi büyü atmış oluyorsun, field büyüsü attığında üzerine gelme sebebide heal, cure v.b potionlarda target gelmez explosiondada harmedby memory'si için target sana verilir budur. Şimdi gelelim alternatif çözüme; bütün potionların on=@dclick triggerini düzenlersen more1 ve more2 yi kaldırabilirsin. Ayrıca ufak ta bir kısa yol söyliyeyim t_potion typesi altından id kontrol ile hepsini halledebilirsin. Kolay gelsin.
@JognVeritas
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim ancak ben konuyu " 2013-12-23 "tarihinde açmıştım ve bgünün tarih 27.01.2014 ve ben asla bi sorunun çözümü için bukadar beklemiş tembel veya konusuna cevap gelmesini bekleyen birisi değilim.

Öylesine yazdıgım bi sistem için potion yazdım ve büyü atıp kullandım baktım fizzle olmuyor sonra dedigin gibi s_cure olayı lamba gibi parladı kafamda ve more değerlerini kaldırıp dclick triggeri ile biraz uzunda olsa güzel sorgular yaptım ve sorunu hallettim ozamanda dengeler bozuldu diye şikayetgelince WTF dedim :) Neyse yinede yarın bigün bu sorunu yaşayacak arkadaş olursa çözmü aynen denilen gibidir.

Herkeze iyi forumlar kolay gelsin.
Kusura bakma ben u-s forumlarına biraz geç döndüm ondan senin konunuda geç yanıtladım ne yazıkkı. Herneyse kendi sorununa kendin çözüm bulabilmene ayrıca sevindim. Kolay gelsin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.