ArkadaşLar sitede yazdığı gibi Sphere55i Win 32. yi kurdum fakat yine sitede oLan cLienti açıp username ve password u girdikten sonra bu hatayı veriyor. Neyden kaynakLanıyor oLabiLir acaba biLgisi oLan varmı ?
Vista isletim sistemlerinde genelde olur o tur sorunlar Guvenlik duvarini kontrol et!.. Digital imzalanmamis herhangi bir programi windows acmiyor diye biliyorum programa sag tikla engellimi bak ayrica guvenlik sekmesinden mevcuk user ile yetkin varmi ona bak..
SöyLediğiniz herşeyi denedim. Aynı hatayı aLıyorum. Diğer cLient versiyonLarı iLe denedğimde de aynı probLem iLe karşıLaşıyorum.
Bu sorunun cevabını burda bulabileceğinizi zannetmiyorum çünkü bir çok sebebi olabilir kaynağını bulup sizin halletmeniz gerekli güvenlik duvarı anti-virüs programı,gibi engelleyebilecek unsurları kapatıp deneyin lütfen.
clientle ilgili dosyaların çakışıyor olabilir.uo dosyanı kontrol et
Teşekkür ediyorum cevapLarınızdan doLayı. Son oLarak Bende uo mL. yükLü aos yükLesem bir değişikLik oLurmu acaba ? Birde daha yeni başLadığımdan (konuyu açtığım zaman başLadım) pek bir çözüm yoLu buLamıyorum.

Antivirüs : KapaLı
GüvenLik Duvarı : KapaLı
GerekLi izinLeride verdim fakat aynı sorun devam etmekte.
Benece kullandigin UO Cd'sini degistir kisacasi U-S'de Link verilmis zaten indir ve dene duzeleceginden eminim fakat; artik bircok Server Uo ml kullaniyor A.o.s tavsiye etmem ayrica kullandigin client version'u da sorun veriyor olabilir!...
Buyur link
https://www.ultima-strike.com/indir/uo-mondains-legacy-ml

Yok ben illede mevcut kurulu oynu oynamak ve client versiyon 2.0.3 kullanacam diyorsan client.exe sag tikla ozellikler sekmesinden uyumluluk kismindan kullanici hesabi ayricaliklari altindaki yonetici olmayanlar bu programi calistirabilsin isaretle calismasi lazim yukarida da belirttigim gibi Vista'nin azizligi...

Bu konu FreeMan tarafından düzenlendi(2009-08-22 05:00, 14 yıl önce)
Bende şuanda ML yükLü zaten. A.O.S indirsemmi diye sorumuştum gerçi indirdim yükLedim sorun yine devam ediyor. Birde xp iLe deneyeceğim.

FreeMan

Evet bütün ayarLarı kntroL ettim bütün izinLeri verdim yine aynı. Teşekkür ederim iLgiLendiğiniz için arkadaşLar. Xp iLe tekrar deneyeceğim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.