Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.

Merhaba, uzunca bir süre araştırdım ancak bulamadım. Kaldı ki var olan hazır cüce animlerinde de eksiklik vardı, yürürken, koşarken ya da saldırırken muhakkak bir sorun çıkarıyordu. Oturup uğraşıp oyuna cüce ekledim. Ancak şöyle bir sorun patlak verdi, giysileri de yeni eşya olarak eklemek kaydıyla boyutlandırmama rağmen bir türlü oyuna yansıtamıyorum. Tüm animleri tam olmasına rağmen bineğe binince binek kayboluyor ve sadece hızlı koşuyor. Eşyalar ise oyunda bir türlü görünmüyor (eşya görünüyor ancak karakter üzerine giymiyor) Sorunun script kısmında olduğunu düşünüyorum ancak bir türlü çıkamadım işin içinden. 

Ek olarak var olan animi kullanınca giysiler yine de bir şekilde oyunda görünüyordu (her ne kadar alakasız yerlerde görünse de). Neyi eksik yapmış olabilirim ki giysileri oyuna dahil ettiğim karakterin üzerinde oyunda gösteremiyorum?

Not: Çocukları ben yapmadım, hoşuma gittiği ve quest sistemine dahil edebileceğimi düşündüğüm için ekledim.

Şu aşağıdaki resimde üzerinde robe ve altında binek var ancak görünmüyor;

Ekleme: Gereklilik doğduğu için eklemek zorunda kaldım. Giysilerin animlerini ekledim diyorum; mesela normal bir beden üzerinde küçük şekilde duruyor. Hali hazırda giysi animlerini eklememekle alakalı olsaydı da giysiyi giyince görünmesi ancak tam oturmaması gerekirdi.

Casting animlerinde binek görünüyor;

 

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.