Arkadaslar Ben staff olan birinin player char acmasını engellemek ıcın ne yapmam gerek ? Bır scp yada bir komut ne olabılır..?
yani oto ban gibi bişey?
staff bir account oyuna girdiğinde yapabiliniyorsa ipsini alirsin ve player loginine bu idlerin listesini sorgulatırsın eğer tutarsa banlarsın.. fazla staffın yoksa güzel bir yöntem..
Ya böyle ugrasmak ıstemıyorum yoksa oyle 2 3 kısıyı banladım ..

Connector yaptırdım sımdı edıt yapamıyolar fakat bır staffın player charı olmasına karsıyım bu yuzden bı sıstem arıyorum bı komut
Onu engellemen çok zor edit yapamıyorlarsa zaten sorun yok demektir ya da kadronu yeniden kur güveneceğin adamlarla iş yap
@Kaankha

Akıllı bir adam o sistemden haberi varsa o işi modemi resetler yine yapar.Öyle birşeyin olacağını sanmıyorum ama.:con
Bir Sistem Yok mudur?
Silindi
Banned
0
%100 engel imkansızdır.
yani engel derken edit basamasin ..

.add c_m_unicorn dediginde

ı ıh edit yok ! gibi mesaj verebılsın bı sıstem..
ipsi dinamikse evet imkansız..
Hmm Hiç komut yok dıyosuuz yani ?
Add ve plevel 6 nın serv komutunu kullanmasını engellersin , ama genede editin önüne geçemessin gerekirse kişi info [morey ayari ] kill [npclerin içinden çıkan itemleri almak için ] bütün bu komutları kullanamasalar bile spawn, kasa gibi konularda playera yardım eder editin önüne geçmenin en önemli yöntemi staff kadronu sağlam ve az kişiden kurmaktır.
Silindi
Members
0
Bir staffın player char açamamasını sağlamak imkansız.Addye falan önlem alınır.
add ye onlem almak ıcın e yapmak lazım?
Staff kadron sağlam olmadıktan sonra add ye önlem alsan ne farkı olur ki ben önlem alınamaz anlamında söylemedim.(add ile çıkartılan itemlerin kimin tarafından çıkartıldığı öğrenilebilir , oto sistem ile ban vs atılabilir.)

Fakat edit item vermekten ibaret değildir oyunun akışını değiştirecek playera yardımı dokunabilecek ( diğer playerlara göre avantaj sağlayabilecek ) her türlü şey editin içine girer .
Silindi
Members
0
56b de oncomand var onun altında falan yapılıyordu tam bilgim yok incelemek lazım.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.