Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Arkadaşlar başlıktandan anlıcagınız gibi 56b ye veya 55i ye uyumlu full scp pack arıyorum.Scplerde fazla janjanlı şeyler olmasın çok çok sade olsun çok sevdigim bir abim istiyor bende kıramadım burası aklıma geldi yazdım...Elinde fazla abartıya janjana kaçmamış full scp pack olan varsa atabilirmi?

Not:Evden kendim bir server açtım 56b ye New earth scp packini kurdum ama sphereyi açarken bir sürü hata verdi nerdeyse % 50 ye yakın + durmadanda 1 dk da bir sphere bu hatayı veriyor. WARNING:'spherestatusbase1.htm' not found...
Bilen varsa bu hatanın ne demek oldugunu yazabilirmi.Birde acc açtıgımda direk quest olarak doguyor playerlar forumda inceledim. arkadaşlar birşeyi 0 yapcanız demiş onuda yaptım ama gene aynı.Scplerle sphere versiyonummu uyuşmadı acaba.
@ghost3152

simdi ilk olarak arkadasım 56b bir server acıcaksan ilk olarak 56b nin orjinal scplerini kullanıcaksın daha sonra istedigin scpler varsa Tek Tek Editliceksin ve bunların her birinde sphereyi kontrol ediceksin sorun yoksa server sorunsuz gider zaten sorun gordugun scp olursada direk sil ayrıca scp pack yolluyucak olan yoktur pek sanmam

neyse söylediklerimde yardımım dokunursa cok sevinirim

İyi Geceler !
Yani bana aç 56b orjinal scpleriyle serverı ve tek tek scp içine atayım karma bir server burdan anladıgım bunu denicem.
aynen arkadasım tabi suna dikkat etmelisin karma dedigin öyle karman corman bişey yapma ilerde basını agırıtabilir güzel ve kaliteli scpler kullanmaya dikkat et ilerde basın agırmasın ;)
Master
59.2997
56b full sphere bulamazsın ,bu sitede script pack yayını yasak hem arkadaşın dediği gibi orjinal scriptleri editleyerek kendi scriptlerini elde edebilirsin.
suan mesela ben 56b bir server kurdum tek sorun yok dedigim gibi tek püf nokta sorunsuz scpler ;) bide bütün scpleri yapmana ragmes 56b de genellikle büyü atma sorunu yasanıyor yani kosularak büyü atılıyor onuda söyle halledebilirsin bir fix.scp bir magery.scp bir table_x.scp vede son olarak 56b ye ait spheretables.scp sendekini degistiriceksin
Bi ara bizim koydugumuz 56B pack wardı. Ancak onun yayından sora üzerinde 350 Adet tekil bug fixlendi. Eğer 56B ye geçmeyi düşünüyorsan ve sıfırdan yapıcam dersen. o zaman baya kasman gerekiyor. Öle 3 5 saat yada 3 5 gün ile olacak iş değil. Ha böle yapan yyokmu war. Ama sonları hüsran oluyor yada sinirleri boşalıyor.
56b ilk cıktıgında aynı senın gibi dusundum hemen bi kac pack ile calıstırdım en saglam packimi sectim ustune kurdum ve o ilk cıktıgı gunden buyana anca duzelmiştir hersey tam yerli yerine oturmustur
keske kendım yazsaydım hem daha cabuk surerdi hemde daha kaliteli ... ama dusunuyorum 56b sorunsuz cıksın bende 0dan kendım yazıcam scplerini..
Adept
4.3
Şimdiden başlayabilirsin bence, pek sorun yok artık 56b'de. =)
Arkadaşlar bana 55i R402 inin download linkini verebilecek varmı yabancı sitelerden indirdim.Error -3 hatası veriyor.Veya elinde olan varsa msn den bana atabilecek varmı???
Adept
4.3
Error -3 hatasını sitede arat... Yığınla cevap var.

Konuya cevap verildiği ve bundan sonra sapacağı için: Kilit.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.