Mrb arkadaşlar.. ya değişik bi sorunum var şimdi gm karakterle hiç sorunsuz yaptığım statics0.mul larımın üstünden yürüyebiliyorum,aynı şekilde player karakter geldiği zaman hani büyü atarken koşmaya çalışırsanız olduğunuz yerde koşarsınız ya aynı o şekilde koşuyor, hatta dün bi kapı deliğinden geçtim player karakterle içinde kaldım o dükkanın(kapıyı tekrar bulamadım şu an öyle bi boşluk gözükmediği için) yani eski statics0.'ı algılıyor.. ne yapmam lazım?
Sphere okuttuğun mullarla clientte kullandığın mullar aynı olmalı. Sphere klasörünün içerisine muls diye bir klasör aç. İçerisine aşağıdaki mulları at. Aynı mulları clientte de kullan. Sphere.ini de MulFiles=muls/ şeklinde olsun.

Multi.idx
hues.mul
map0.mul
multi.mul
staidx0.mul
statics0.mul
tiledata.mul
ya sen varya adamsın adam,bu 2. konu açışım kaç gündür kimse yanıtlamadı problemimi ama dediğin işe yaradı.. eyw çok saol..
Yaw bendede aynı sorun oluyodu fakat yapamadım iyice açıklarmısnız yalnız benim static alanım denizin 4 kare üstünde
tamam farketmez zaten benimkide 5 altında, sphere klasörünün içine ( scripts değil normal sphere.exe nin oldugu yere ) muls diye bi klasör aç, oraya kendi statics0,staidx0 eğer varsa map0 ve verdata.mul larını koy, sonra sphere.ini yi aç orda:

// Where your UO installation is located. This will need:
// map0.mul, statics0.mul, staidx0.mul, multi.mul, multi.idx
// hues.mul, verdata.mul (if you have one), and tiledata.mul
//
// Note that by default sphere tries to find your UO directory
// in the windows registry.
MulFiles=muls/

diye bir bölüm var o mulfiles=muls/ kısmın sende sanırım /mul dur. işte onu muls yap sunucuya gir bu kadar..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.