Mortal :
Legend :
Bu sistemde ne yapabilirsin ki insanın içinde olmalı Mortal onun özgürlük olmadığını senden iyi bildiğime eminim fakat bi insanın içinde yoksa o ahlak eğer alamamışsa ailesinden (kimileriniz ne alaka diyebilirsiniz öğrenince anlarsınız) o insan her zaman küfür eder..
Örnek verecek olursak
Bir oyuncu da ahlak kalmamış ise banlanan hesap üzerine yeni bir hesap daha açar yine küfür eder
Bence günümüzde bununla uğraşmak yerine daha değişik şeyler denenmeli Küfüre engel olmak imkansız denecek derecede
Slothere senin sistemine sözüm yok ellerine sağlık çok güzel olmuş fakat gereksiz olduğunu düşünüyorum...
Emeğine sağlık.
Benden iyi bilebilirsin belki ama bu düşünce tarzı hiçte doğru bir şey olmadığına inanıyorum.Önüne geçilemeyen veya sınır koyulamayan bir şeyi serbest bırakmak bana çok saçma geliyor.
55r iken sadece speechlerle kontrol edilmeye çalışıyordu
56b de mysql ile kolaylaştıran detaylı scriptler yazıldı
Belki ilerde tamamen kurtulmanın yolu bulunacak sonuçta insanlar her şeye bir çözüm bulmaya çalışıyor.Bu zaman gerektirebilir ama sonuçta bugün uçak, helikopter, denizaltı filan var.500 yıl öncesine bakarsan bunlar çok uçuk düşüncelerdi.Bugün ise normal karşılanıyor.
Bu arada blodlanan yerde şunu mu demek istiyorsun.Ahlak dersleri vereceğiz veya çocukluktan mı yetiştireceğiz kişileri ?
Mortal kardeşim, benim demem o ki küfürün önüne geçmek ölümsüzlüğü bulmak gibi birşey

küfürün önüne geçmenin tek yolu
on=*
return 1
başka seçenek yok bu işte keşke olsa fakat Ahlak dersi vermek bizim haddimize değil biz sadece senin benim gibi insanlar olarak örnek olabiliriz günümüzde artık ne adap kaldı ne ar insan oğlunda bizim bu konuda yapabileceğimiz tek şey çevremizin adabına sahip çıkmak gönül isterdi önüne geçilsin temiz bir dünya olsun ama olmuyor işte
benim sisteme bir kastım yok benim SİSTEME kastım var gençlik nereye gidiyor bilmiyorum tahminime göre son nesiliz gibi geliyor bizlerden sonrası hep bozuk çıkıyor diye düşünüyorum beni yanlış anlamayın bu benim düşüncem
Sana ve senin gibilerden Allah razı olsun temiz bir ultima online için çabalıyorsunuz umarım başarırız da hepimiz huzura kavuşuruz
bu arada bana göre dünyanın en büyük keşfi ATEŞ