Mrb'lar Ben Yeni Uo Shard açmaktayim V0.56b Hemen Hemen Herseyim Tamam Ama Bilirsiniz Belki *** ** - ***** Gibi Bi Level Sistemi Yapmak İsdiorum Ama Elime Ornekler War Scp Çalisiyor Ama Yaratiklleri KEsince Expenice Gelmior Ve Ayarliyamiorum 56b Ye Göre Ceviremiorum Aslında Pek Scripter Sayılmam Arkadaslarım War Ama Onlarda Yapamadi Bana YardiM Edermisiniz Elinizde Hazır Var İse Verebilirmisiniz BAna Dire Koydugum Zaman Çalışacak Bi Scp Lütfen Aylardır arıyorum Uykusuz Kaldim Yapamadim Hic Lütfen Yardim İsdiorum Değerli Arkadaslarim...:(:( Simdiden İlginiz Ve Alakaniza Tesekkür Ederim..

/ kapalı bile olsa sunucu ismi yazmamaya özen gösteriniz..

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2008-02-22 01:12, 16 yıl önce)
1.si reklam yapma... // slothere düzelltti :)

2.si scriptini koyarsan yardımcı olabiliriz.

3.sü niye bukadar cok yalvarıosun ki :)
İyide niye ayrıyetten bir level sistemi hazırlıyorsunuz ki 56b'nin kendine özel level sistemi var bildiğim kadarıylada sorunsuz çalışıyor.
death bringer o konu hakkında hiç bi bilgim yok biraz açıklar mısın ?
hiç deneme şansım olmadı ama sphere.ini'den level ssitemini açıp deneyebilirsiniz.
Rexos Düzgün Konus Bence Benim İLe Oke Yok YAlvarma Falan Konusdugun Kisiyi Bil Bide Cok Havalara Girme OKe İnsan Ol Oke..Bide Utanmadan Siritiyorsun Duzgunce Topic Acdik Cvp Verme o Zaman Oke ;) Saygılı Olmasını Öğren İlk Önce Kim Bilir Daha Yaşın Kaç 15-16 Falandir Neyse Polimiğe Gerek Yok Adabını Bil..Arkadaslarim Scp Elimde Yok Ama Level Sistemi Olan Bi Scp Bulursaniz 56b Ye Göre Sevinirim Direk Çalışan Yaratik Kesince Expenice Falan Gelmior Ayar Veremedim Arkadaşlar Yrd Ederseniz Sevinirim İyi Gunler Simdiden Tsk Ederim...;)

Bu konu horby tarafından düzenlendi(2008-02-22 05:01, 16 yıl önce)
horby : Rexos Düzgün Konus Bence Benim İLe Oke Yok YAlvarma Falan Konusdugun Kisiyi Bil Bide Cok Havalara Girme OKe İnsan Ol Oke..Bide Utanmadan Siritiyorsun Duzgunce Topic Acdik Cvp Verme o Zaman Oke ;) Saygılı Olmasını Öğren İlk Önce Kim Bilir Daha Yaşın Kaç 15-16 Falandir Neyse Polimiğe Gerek Yok Adabını Bil..

"Oke" hangi dilde kullanılıyor? Bunun Türkçe karşılığı yok mu? Ayrıca sen kimi tehdit ediyorsun ki "konuştuğun kişiyi bil" falan fistan boş laflar bunlar... Forum kurallarını oku ve konuşmanıda düzelt, ben sadece uyarıyorum.

Bu konu Publisher tarafından düzenlendi(2008-02-22 10:33, 16 yıl önce)
sen kimsinki horby ayrıca yaşım zaten profilimde yazıyor senden mi gizlicem ayrıca burda yardımı isteyen sen, hataları yapan sen, yalvaran sen vede böyle konuşubilen sen... birdaha hiç bir topiginde yardım etmeye çalışmıycam.!:no:no

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.