Merhaba. Bu tür hatalardan artık baymış olabilirsiniz ama tüm uğraşlarıma rağmen düzeltemediğim bir problem var. 56b kurulumunu yaptım, sphere'i çalıştırınca "No START locations specified, add them and try again" hatası alıyordum. Sonunda da Error -3 ile terminated diyor. Scriptsin içine maps klasörü açtım içine de Sphere_map_points0.scp dosyası yaratıp içine de https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sphere-scripting/sphere-56b-sorunlar-cozum-q30462 sayfasında bahsedilen çözümü uyguladım ancak hala aynı problemi alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mul adresini doğru ayarladım. Logs klasöründe de bir problem olduğunu sanmıyorum. Agree kısmında zaten bir problem yok. Scripts klasöründe scripttables.scp var içine sadece [EOF] yazdım, bir de maps klasörü var. Bu klasöre de sphere_map_points0.scp adında bir dosya koydum. Bunu koymadan önce de aynı hatayı alıyordum, okuduğum kadarıyla böyle bir dosyanın eksikliğinden dolayı hata verdiğini öğrendim. Bu yüzden bu dosyayı yarattım içine, ancak yararı olmadı. Şu an halen sorun devam ediyor. Başka bir fikriniz var mı acaba?
Sphere_map_points0.scp dosyası yaatıpmı dedin sen???

1- Eğer -3 hatası alıyorsan sphere.ini dosyasına Agree=1 yazdığından emin ol
2- Sphere_map_points0.scp scripts packta vardır
3- Libmysql dosyasını attığından emin ol

bunları kontrol ettin ve hala daha sorunmu var

Sphere Server September Versiyonunu Indir ve Kur

https://prerelease.sphereserver.net/build56/SphereServer-0.56b-200809091710-Win32.zip
https://prerelease.sphereserver.net/build56/SphereServer-0.56b-200809091710-Scripts.zip
https://prerelease.sphereserver.net/files/libMySQL.dll

kolay gelsin... hala daha sorun dvam ediyorsa msnimi ekle birde ordan bakalım sorun tamamen ne...
Ah, scripts klasöründe ne yaptıysam, yolladığınız linkten scripts klasörünü yeniden kurdum. Sphere şimdi çalışıyor, oyuna da giriyorum. Teşekkürler.
yeni link kirik

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.