Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Arkadaslar Ben Npceden çıkan itemi deiştirmek istiyorum Örnegin Balronda cıkan ITEM=loot_BALRON gibi bunda random silah cıkıyor ben bunu en düşük +9 yapmak istiyorum ne yapmam lazım veya bunu silip kendim item koysam random çıkması için ne yapmam lazım bir sorum daha olcak npceden örnegin (60000 65000) arası çıkmasını yapıyorum çıkıyor fakat Silverde olmuyor ne yazmam lazım araya virgül koyuyorum ölede olmuyor:D
Sphere_template_loot script'ine gireceksin..
Oradan ayarlıyabilirsin..
Gold yerine silver çıkmasını istiyorsan..


ITEM=i_silver_gold,{60000 65000}

Silah'i en az +9'a çekmek istiyorsan kısmı bulup şunu yazmalısın..

ITEM=RANDOM_WEAPON_force,R5
Öncelikle itemi değiştirmek istiyorsan ITEM=loot_BALRON u silip item=i_katana_vanq gibi istediğin özel bir itemi koyabilirsin eğer random çıksın istiyorsan item=i_katana_vanq,R3 gibi yapabilirsin "R3" 3 te bir ihtimaldir bunu istediğin gibi değiştirebilirsin.

Random + silahlar koymak istiyorsan
ITEM=RANDOM_WEAPON_FORCE,R5
ITEM=RANDOM_WEAPON_POWER,R5
ITEM=RANDOM_WEAPON_VANQ,R5
kullanabilirsin bunlar sphere_template.scp içinde bulunur istediğin şekilde bunlardan çıkan itemleri değiştirebilirsin yada kendin bir grup oluşturabilirsin.
Eğerki sadece o canavara özel bir loot yapıcam diyorsan sphere_template_loot.scpden loot_balron u örnek alarak kendin oluşturabilir yada var olan bir tanesini editleyebilirsin.
Para çıkmasına gelince
ITEM=i_gold,{25000 50000}
şeklinde yaparsan sorun çıkmıycaktır.
NOT: sphere_template.scp ve sphere_template_loot.scp senin scriptlerinde sadece template.scp ve template_loot.scp de olabilir.

Umarım yardımım dokunur.
Açıklamalı anlatım için teşekkürler.. :)
Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.