Şimdi önce sistem nasıl olabilir onu anltayım. Eğer r402 kullanılacaksa. Sadece tek bir gump ve 2 adet tag ile bu sistem yapılabilir. Yapacagınız gump script içinde yer alan .pg g komutunda karşınıza çıkan uyarıdaki "XX adlı staff şuanda ilgilenmektedir" kodunu kopyalayıp gump ı bu kodla bağlantısının yapıldıktan sonra. Onbutton komutunun altında var.uid.tag.puan +1 to +5 yapılabilir. r402 de taglar silinmedigi için problem olmaz.
56B de mysql kullanılan page sistemlerindede aynı sistem aynı şekilde yapılabilir. Hatta dilek öneri kutusu gibi bişeyde eklenebilir ancak bu bence gereksizdir. Sistem aynı şekilde yapılabilecegi gibi direk ctag üzerine yazıldıktan sonra ilk save de yada staff ın logout oldugunda ctagların mysql leye yazılması ilede veyahut staff ın @environchange triggeri altındada yapılabilir.

(en son söledigim pis kastırır) çeşitli kombinezon(haşmet babaoğlu

yapılabilir
Makinaya bağlı kalınma konusunda şjunu sölemeliyim ben olsam

mysql li severdim bunu. Hatta TOP Staff yapardım. Sitedede yayınlardım. Ahhh Ahh bizim neviex kapatmayaydık. Playerlar biz orjinal istioz demeseydi. Biz bütün pageleri siteye koyucaktık. Bunlar olabilen şeyler. Sitede tüm pageleri saat tarih olarak listelenebilir. Daha sonra staff eğer o page e cevap atmışsa onlarda gösterilebilir. Kombinezonlar size kalıyor

dantelli yada dantelsiz.