Açık olan sunucumuzda bir cloak var bu cloak tüm büyüleri geri tepiyor fakat bir tek poison geri tepmiyor poison büyüsünü yiyor peki ben bu büyüyü atan kişiye geri nasıl ayna olarak yollarım?
Poison memory bırakır, spellcast bölümünden bunu ayarlayabilirsin targette baseid i_ayna_clock varsa kendine at gibi.
Hayır dedigin gibi degil 3,4 serverda ayna varken geri çeviriyor ama ben yapamadım bir türlü olmuyor, bilen birisi yazarsa sevinirim.
SerpantesUo : Hayır dedigin gibi degil 3,4 serverda ayna varken geri çeviriyor ama ben yapamadım bir türlü olmuyor, bilen birisi yazarsa sevinirim.

Arkadaşım,

Spellcast bölümüne gir.

Poison'un verdiği memory yada gold artık ne ile işletiyorsun o script packine kalmış. Zebula üzerine yazılmış bir pack olarak düşünüyorum.

fix.scp içinde poison effect bölümü var ordan eğer kişide bu robe varsa işleme ve target'ı alan kişiye aktar de yani atan kişiye yesin bu zaten orda oluşturan kişinin baseid si mevcut.

Bu forum sizin yüzünüzden gelişmiyor.

Hala armut piş ağzıma düş şeklindesiniz.
Hayır anlattım zaten ama neyse yani (:
Caos sözüm sana değil yanlış anlaşılma olmasın :)
fix.scp poison kısmına geliyorsun,


if <act.findid.i_rune_magic_reflection>
//buraya karşıdakı adamda rune_magic varsa act.findid , ile sildirt ve kendine poison ver örnek : poison 100 // gibisinden.
return 1
endif

effect komutunu kullanabilirsin.
Effect komutunu kullanmana gerek yok event verip spelleffect kısmına direk src.poison olarak bir sorgu verdiğinde direk olarak act. kısmı yerine src olarak eklediğinden atan adam otomatik poison yer.


* Bunu bir bugu fixlemek için denerken bulmuştum adam poi atarken diğeri heal attığında hem heal yükseliyor hem poiyi yiyordu o yüzden fixleme işlemini sorgulaya sorgulaya bulmuştum :)

Ali bu arada server'ın hayırlı olsun kardeşim. Elinden geldiğince geliştirmen gerçekten güzel. Destek alarak kendin yapman dahada güzel. Başarılar şimdiden.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.