mesela bir .add c_sagopa_kajmer diye bişi var onu yaptım man olarak çıktı ona iki kere tıklıyınca profilinde sagopanın resminin gözükmesini nasıl ayarlayabilirim??
siz cıldırmıssınız!
Yapılır ama nasıl yapılır bilmiyorum şuan açık bi sunucuda var.
ya profilde sagopa kajmerin ne işi war orta dunya oyunu bu yaa napıyosunuz siz ultima onlıne'a çözemedm
Geliştimezmiyiz yeni şeyler ekleyemezmiyiz ? Oyun diye gelenek halinemi getirecez
alakası yok ama oyunun özelligi kacırılıyor. yenilik demek gelistirmek demek cok farklı seyler demek oyunun tabanini degistiremezsiniz. size kim diyo yeni sehir yaptiginiz zaman yapamazsiniz diye fakat böyle seyler eklemek cok ilginc eski cag oyununda sarkıcılarin işi ne ?
@goldenn benim zevkime göre

@zolly evet bende gördüm yardım edebilecek varmı?
@Aldarson Sagonun resmimi verdataya ekleyerek yapabilirsin.
Gerekli bilgiler dokümanlarda bulabilirsin..
Silindi
Members
-1
Renkler ve zevkeler tartışılmaz ama öyle bir sunucudada kimse oynamaz ultima online playerı ortaçağ oyununu sever sagopalı bir ortaçağ sunucusu düşünemiyorum yakında bankada birbirine diss atan scriptlerde yaparsınız koyarsınız birbirlerine diss atarlar artık...
@ByTymaron aynisini yazicaktim. kafam dagınık oldugu icin pek anlatamadım katılıyorum sana cok guzel bir sekilde aciklamissin :)
Silindi
Members
0
Bankadaki vendor büyücü ayşeye diss atıyor yok böyle birşey ya zuhahaha ortaçağ oyununa bak ultima online role play oyunudur asıl temeli role play'den doğmadır daha sonra frp pvp olarak çeşitli şekillerde kendi içinde bölünmüştür ama ultima online rap diye bir bölünme olamaz olmamalıda butun bu bölünmelerin temel ortak yönü ortaçağ'da var olmalarıdır...
U-S Rap Sunucusu :utangac1

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.