Öncelikle herkese saygılarımı selamlarımı sunuyorum.. Bende 2-3 farklı Necromancer kitabı var. Farklı serverların scriptleri, bir siteden aldıgım dokumanlar vs.. Oyun ıcı kıtabı eklıyorum.. Fakat kıtabı bır turlu kullanamıyorum.. Skıllerde de necromancy yetenegı gozukmuyor..

Nasıl bır yol izlemem lazım?
Sphere.ini üzerinden ML eklentilerini aktif etmen gerek üstelik necromancer sınıfını orjinal kullanmak istiyorsan büyüleri kendin yazman gerekmekte, bu konuyu en iyi www.sphereserver.net adresinde bulabilirsin gerekli paylaşımlar ve anlatımlar orada mevcut.
nebula scp nin necromancer kitabı güzel tavsiye ederim
Selam dost, spherespells.scp dosyası içerisinde necromancy byülerine gidip Onlara Spellsay ekleyeceksin Örnegin Heal büyüsü In Mani şeklinde okunur o tarz.

Kullanmasını istediğin reagleri ekleyeceksin, flagslarını ayarlayacaksın ne yapsın nasıl bir hasar versin şeklinde.

sonra bunları yazdığın kitaptaki buttonlara .cast 66 şeklinde ekleyeceksin.

Hayırlı olsun.
Override : nebula scp nin necromancer kitabı güzel tavsiye ederim

nebulanın necrosu saçmalıktan başka hiçbişey değil www.sphereserver.net te orjinale yakın yapmışlar tarihi eser oldu nebula artık :D
nebuladaki kitap birebir orjinalidir inceyebilirsiniz.

@hwgordon
nesi saçma söylermisin merak ettim. sphereserverdaki ile ne farkı var acaba inceleme şansınız oldu mu ?
@Noxier
Nebuladaki sistem de sphereserverden alınma değilmi yahu? oturup elle yazmadılar ya? sadece şu anda sphereserver.net deki scriptler güncellenmiş ve optimize edilmiş durumda
Nebula'da bulunan necromancy sistemi gayet hoş orjinali midir bilemem runuo'da olana benziyor.
Nebula necromancy tam anlamıyla osi mi bilmiyorum ama sistemi okuduğum kadarıyla herşey aynı. Formüller de önemli tabi.
arkadaşlar. nebuladaki sistem yazan kişi benim. daha doğrusu effect ve büyü tanımlarını sphereserverdaki misc kısmından aldım, fakat kitabı ve büyülerin içeriklerini ve formüllerini tamamen kendim yazdım. osi ile %100 aynı değil. kendi yorumladığımız ve kendi fikirlerimizi kattığımız yerler bir hayli fazla. spellbook support açtığımızda tooltiplerde otomatik aktif olduğu için bu desteği açmayıp kitabı da tamemen orjinal kitaba sadık kalarak birebir taklit etmeye çalıştım. Başarılı olduğuna inanıyorum. spherecomunity packe baktım necro için gerçekten güzel yöntemler kullanılmış bence oradaki necro da oldukça başarılı. ama benim gibi tooltipten hoşlanmıyorsanız oturup kendi kitabınızı yazmalısınız.
sniff.. sniff reklam kokusu alıyorum :yes:(

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.