servere npc leri itemleri binekleri nasıl eklicem hepsini bi arada eklemek istiyom script varmı
SCRİPT DEĞİL DÖKÜMANLARA GEL ORDAN UO ORDAN MUL MODİFİE ordanda ayarlarsın scripti olmaz bunların verdatana eklemen lazım
Adam daha kendini gm yapamamış verdataya npc eklemeye çalışırsa hararet yapar .add yaz ordan npc seçeneğine giir ordakilerle yetin
ZoxiC : Adam daha kendini gm yapamamış verdataya npc eklemeye çalışırsa hararet yapar .add yaz ordan npc seçeneğine giir ordakilerle yetin

10 numarasın :D
Zoxic bu adama neden bukadar yükleniyorsun ? Adam öğrenmeye calışıyor. Tabi dökümanlara bakması daha mantıklı ama böle gereksiz cevaplar verecegine yardım etmem daha yararlı olur.

Ben ne yaptım ? soruyorum kendini daha gm yapamayan bir kişi ( script bile ekleyemiyo) verdataya nasıl npc ekleyebilir ? bende ona sen daha yenisin verdataya npc eklemek seni kasar hazır npcler ile yetin diyorum bu kadar duygusal olmayın benım dalga geçtiğim falan yok.

Doru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş çok doru söylemişler
ZoxiC : Adam daha kendini gm yapamamış verdataya npc eklemeye çalışırsa hararet yapar .add yaz ordan npc seçeneğine giir ordakilerle yetin

Peki bu uslup dogru mu ? Verdataya ekleyemez dogrudur ona sözüm yok ancak adamın sorusunda verdataya nasıl eklerim gibi birşey göremiyorum. Neyse ben tartışma yaratmak istemiyorum. Ancak sende söledin bunu hazır npclerle yetin demişsin. Dogru demişsin.

Ama nasıl ekleyeceginide sölersen daha yararlı ve daha acıklayıcı olursun. Örnek vermek gerekirse Axis programını örnekleyebilirsin :) Dökümanları oku diyebilirsin. Ama aşalayıcı bir uslupla cevap vermek bence kötü ve itici :)
Neyse yukardada yazdım amacım tartışma cıkarmak değil. Biraz saygı göstermek gerekir. Kimse dogdugu gibi verdataya item eklemedi. Yada Kimse dogdugu gibi nasıl gm olacagını bilmiyordu. Araştıra araştıra , kurcalaya kurcalaya ögrendik , ögrendiler.

Anlıyacagınız biraz destek olalım köstek değil.
Haklısın.
Ben sanmıyorum arkadaşın yeni npc eklemek istediğini anladığım gibiyse normal binekler falan eklemek istiyor =)
Aynen öyle

Daycrawler ilk açtığınız topicte (Serverı kurdum ama gm değilim) Binek eklemen için ne yapman gerektiğini açıkladım npc eklemek içinde aynı şeyleri uygulucaksınız.
version ?
Ve
ben ARadasırada pg atarız abi pg nasıl atılıyor die :D sonrada ss çekerim :D anı oluyo :D
Spawn_world functionunu kullan.
M-axis sanırım yanlıs topice yazdın kardes :D newbie anıları en ustten ıkıncı sırada ;-)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.