arakdaşlar sphere 56b kurdum. Hamachiden arkadaşlarım bağlanamıyor burda dokumanlarda yazılanları denedım ama olmadı cok karısık sphere.ini dosyasınıda ayarlayamadım ayarlıyorum bu sefer sphere acılmıyor.

bır de ben buldugum scrıptlerı uygulamaya geciremıyorum. Mesela birçok script buldm (tele staff falan) bunları sphere ın içindeki scripts klasörüne kopyaladım ama gene olmadı ne yapmam gerkiyor bu 2konu hakkında yardım edin.
öncelikle arkadaşına login client vb. uo için gerekli dosyaları atmalısın 2. scriptleri not defterine txt olarak değilde scp olarak kaydetmelisin eğer scp olarak kaydettiysen sphereden scriptleri yenilemelisin r - r .. (demek istediğin bunlarsa bukadar )
1)hamachiden gerekli dosyaları yazarmısın tam olarak sphere 56b için

2) sphere dan scriptleri nasıl yeniliyicem
hamachiden arkadaslarının baglanması içinn onlara senin hamachindeki logini vermen lazım scriptleri yenilemek içinde script dosyasına atıcaksın scriptleri sonra spherede 2 kere r r yapıcaksın scriptler yenilenir ;)
Arkadaşım hamachi Profesörü Oldum artık dur anatim bak şimdi senn serverinin IP sini arkadaşların Login.cfg sine direk yazmıcak önce senn hamachi ıp'ni yazacak sonrada port'u yane 2593 Aynen böyle olcak yane
LoginServer=xx.x.x..x,2593 Gibi


Scp leride txt uzantısı olduu icin görmüordur Araclar --Klasör seceneklerinde Dosyaların uzantılarını göster die bi scenek var onu onyla senn scpnin yanında .txt die bi yer gelicek orayı .scp olarak deiştir Sorun kalmaz

Sphere.ini den IP ayarlamaya calısma orası 127.0.0.1 kalsn sen ve arkadaşların login.cfg ye dediğim gibi yaparsanız sorunsuz bağlanırsınz iyi eylenceler ..!
Kısaca bak

Ultima Online Dosyana git Login.cfg yi bir yere kopyala

Sonra içini not defteri ile aç içinde yazanları sil vede şunu yaz

LoginServer=hamachiip,2593

sonra kaydet bunu vede arkadaşlarına yolla onlar uo dosyalarının ıcıne atıp orjinal login.cfg ile deiştirsinler

zaten kedi77 anlatmış :D
56b scriptleri hakkında yardım edicek [email protected] Simdiden tesskur ederim

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.