Merhabalar benim bir shardım var ve debug felan diyor bi kontrol etseniz niye böyle oluyor yardımcı olurmusunuz.Debug,Debug diyor serverda lag başlıyor.Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..
:asik2

https://img139.imageshack.us/my.php?image=hataw.jpg

Serverinda Bug Var Yani Ya Sphereni Deistircek yada Scplerde Sorun Var !


Bendede Bole Olmustu Sphereyi Deistirmistim Version Deil Sphere ;-);-)
Zaborawi : Bendede Bole Olmustu Sphereyi Deistirmistim Version Deil Sphere ;-);-)
Sphereyi değiştiricem ? yani scriptleri silicem tek tek koyucam demek istiyorsun sanırım Zaborawi.?
scriptslerden diilde bir sn neden olmuştu bu sorun bende hatırlamıyorum ama scripts dosyasını başka bir yere kopyala ve orjinal scripts dosyası ile değiştir :D
Orjinal script derken anlamadım :(
Aldis demek istediği sphere56 byi tekrar indirip asil sphereyi siliceksin ama scriptleri yedekle yani scriptleri rarla masaüstüne at sonra spher eklöasürünü sil tekrar 56b indir kur scriptsleri at sphere.ini ayar yap aç.
@bobsquad
Dediğinin aynısını yaptım ama hayla aynı sphereyi açıyor yukarıdaki fotoraf gibi oluyor Debug Felan diyor ne yapmam gerek Yardımcı olun lütfen..

:asik2
Master
59.2997
Scriptlerini felan silmene gerek yok. Bir scriptin debug veriyor ancak bunu direkt olarak göstersen sphere yetkilileri de cevap veremeyebilir. Debug sorunlarını gözlem ve araştırmalar sonucunda kendiniz bulmalısınız. Log dosyasından debug vermeden önce en son ne yapıldığına bakmakla işe başlayabilirsiniz.
Evet slothere'nin dediğini yapın ve scripts klasörüne girerek "55r ve 55i" version scriptleri kullanmadığınızdan emin olun.
:)
örnek olarak bende zamanında şu scp de hata vardı
ON=@gethit
IF (RAND(5)>4)
SRC.HITS -=<ARGN1>/3
return 1
ENDIF

ve tam 4 hafta aradım anca buldum yani debug sorunu zor bulunan bir sorun rastgele karşına pat diye çıkabilir :)
Arkadasım Spheren Bozuk Hatalı Bi yerden 0 bi 56b sphere bul ve snein serweirndaki scripleri felan ona aktar sonra dene aynı hatayı verirse scirplerini tek tek kontreol edip ayarla öyle kur..
eğer scriptsin boyut olarak çok büyükse veya içinde okunamayacak bir durumda olan bir kelime varsa bu hatayı verebilir... eğer scriptslerini spherenin orjinal scriptlerine eklersen sorunu verebilir...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.