DB.QUERY "SELECT * FROM accounts WHERE status='0'"Bu kısımdan anlayabildim şahsen.
.Ordada accleri sphereden çekiyor.
bu kadar komik olma. Haklısın büyümüşsün (: Ama dün Xantier'e çalıntı diyen adam kendi yapmış gibi gösterirse bişeyi ben ona büyümüş demem. 2 satır kod düzeltince senin mi oluyor mantık orda işte verdiğim linkde yazıyor. Aynısının laciverti.
demirsoy23 : Tamam eyvallah.Lafım yok sen kralsın abi.Özür biz bişi bilmiyoruz bu alan senin çöplüğün bir daha dolaşmayız.Tamam abi.
Sadece kendimle seni kıyaslamanın saçmalık olduğunu düşünerek lafımı kesiyorum.
Eğer birilerinin işine yarıyacaksa Ben sadece Mantığımı verdim.Gerisi boş.Düşünmeden yapılan 30 sayfanın bence düşünerek yapılan 1 sayfalık yazıya denk olduğunu düşünüyorum.
Bu platforda yazılan her yazıma zaten bir kusur aranmakta dahada bir şey demiyeceğim.
Mantık kötü demedim ki sana ben ? Benim sana dediğim olay şu "Ben yaptım", "Aynısı değil", "Hiç biyerden alıntı yapmadım","Koca dökümandan iyidir" bunlara laf söylüyorum dikkat ettin mi?
Eee Yazdığını düzenlemesem konunun ne oldugunu anlayan olmucaktı be kardeşim.Sadece bu platform AKP iktidarı gibi biraz diyorum.Bundan sonra hiç şey hakkında bu platforma tek mesaj atmıyorum.Neran : Bütün basligi okumadim da, sadece Destroy'un en bastaki sistem tanitimini okudum. Yeni üye olma, sifre degistirme gibisinden kücük iki PHP fonksiyonu yapip, hazir sistemlerin icersinde gereken yerlere o fonksiyonlari ekleyince sorun kalmaz. md5 sistemlerde de sorun yok, sonucta o sifre kayit olurken sifrelenmemis haline ulasmadan fonksiyon calistirilabilir.
Bir de anladigim kadariyla tartisma olmus, yok sistem benim, yok onun diye. Ben bunu zaten Dipsizkuyu'dan beridir kullaniyorum, Nimloth'da da kullandim, Minax'da da ayni sistem etkindi. Dolayisiyla böyle bir tartisma cok yersiz. Aklina fikir geldiyse yazarsin, yayinlarsin, fikrini paylasirsin, öbür türlü susarsin. Bu tarz seyler ve daha fazlasini yapacak bircok adam var bu platformda.
acc sistemi mesela çok güzel olurdu laininki gibi ama daha kolay kurulumu olan bir sistem gerçi onun kurulumu kolay ya neyse onun gibi güzel bir acc sistemi yaparsan çok güzel olur. Bir de herkes tam olarak yapmayı bilmiyor mesela server açık mı kapalı mı kaç kişi online kaç staff online (veya bekleyen page) geniş istatistik bilgileri vs. buraya hepsini eklersen güzel olur ister açıklaması ile ister açıklamasız tam olarak ne yapılmasını gerektiğini söylerseniz herkes teşekkür eder diye düşünüyorum.