Merhaba;

Uzun soluklu bir Ultima Online macerasına başlamak için bizimle birlikte çalışabilecek ciddi, ekip ruhuna sahip olduğunu düşünen, 18 yaşını geçmiş, Sphere scripting, sunucu taraflı yazılımlar ( PHP ve ASP.NET2 ) , C#, Delphi vb., konularından bir veya birden fazlasına hakim olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen CV'nizi [email protected] adresine gönderiniz.Cv'de bulunması gerekenler
Klasik bir CV'ye ek olarak mümkünse daha önceden görev ve yer aldığınız ultima online sunucularını, oyun tecrübenizi belirtiniz.


Projemizde yer almak isteyen veya konuyu takip eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletirim. Soru sormak isteyenler hem mail adresimizden, [email protected] hemde konu üzerinden sorularını sorabilirler. Düzenli olarak konu takip edilecek ilgililere cevap verilecektir.

Başvurulabilecek pozisyonlar;

Yazılım ;
Sphere Scripter(2 adet)

P.S.:Tüm adaylarımızla ön elemeyi geçtikten sonra Türkiye dahilinde bulunuyorlarsa şahsen gelip görüşüleceğini unutmamanızı gerçeğe aykırı bilgi verip hem kendinizi hemde bizi zor durumda bırakmamaya özen göstermenizi rica ederiz.

P.S 1 : Ücretlendirme sabit ücret + prim usulü yapılacaktır.
sabit ücretiniz ne kadardır ?
Merhaba;

Ücretlendirme sizin ve bizim ortak kararımız doğrultusunda en son aşamada konuşulacaktır.

Sorunuz için teşekkürler.
[email protected] eklersen görüşebiliriz.
Merhaba;

Zaman kaybını önlemek diğer katılımcıların da bilgilendirilmesini sağlamak açısından sorularınızı konu üzerinden yanıtlamayı tercih ederim. Konuyu 3 ayrı kişi aynı hesap üzerinden takip etmekte olduğumuz için mail yoluyla başvuru yapmanız daha sağlıklı olucaktır.

Teşekkürler.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.