Owner_Jin üyesi avatar
Arkadşalar Ben VErdataya 3d Npcleri EKledim İnside Uo ya Baktım Yanlarında (P) War FAkat npcler Hala Gözükmüyor scriptlerini ayarlamaya çalışıorum ayarlıorum yine olmuor bi yardım edermisiniz...
Sexy1 üyesi avatar
misal 2200(p) böylemi ? ..
Owner_Jin üyesi avatar
21805(p) aynen böyle yazıor...
Sexy1 üyesi avatar
bak şimdi inside uonun aşşlarına bak model no yazar mesela 0x545 sen 0545 olarak al onu
Owner_Jin üyesi avatar
10 (0xA) War Bunu 10A olarak mı alcam ?

edit

10A da aldım olmadı

0A olarak da aldım olmadı

defs scpsinde ayarlamam gereken yerlermi war acaba ?
Sexy1 üyesi avatar
mesela Unicornmu ekledin? o Sayıyı 0xA yazan yeri defs scpde unicorun'a yazman gerek yani
mount_0xA 03eb4 // unicorn

bilgim bu kadar
İnside UO'da ekli animasyonları tıkladığında aşağıda model no yazıyor örnek; 210 (0xf0)

Burdan parantezin solunda kalan sayının (210) 1 fazlasını yazıpta çıkartıcaksın (211)

[CHARDEF 211]
DEFNAME=c_xxx
NAME=xxx
Owner_Jin üyesi avatar
tamam ekledim şimdi de binince gözkmüor def scpsini nasıl ayarlayacağımı bilmiorum bi yardımcı olsan ?
Arkadaşım bildiğim kadarıyla Mondain's Legacy sürümüne sahipken onları görebiliyorsun
Novice
-0.500001
Harbiden Defs i Nasıl Ayarlıcaz?..
Owner_Jin üyesi avatar
eet defsi ayarlamayı örenmek istioruzzzz
Novice
-0.500001
Defs i Ayarlamayı Bilen Yok Galiba :S
Goldenn üyesi avatar
mount_0xd 03ea4 // frenz ostard |||0xda Frinziedin Idsi||| |||03ea4 Frienzidin Altindaki Gorunusu||| sen bu 03ea4 ü 3D kiirine yaparsan bindiginde kiirin yerıne friendizid gorursun yani onunla alakalı bişey 2. idyi doru bulucaksınız oda 56 b nin kendi defsindevardi galiba
Novice
-0.500001
Peki 3d Kiirinin 2. id sini Nasıl Bulacaz
Goldenn üyesi avatar
zaten onu bılsem yazardım ama olay orda yani:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.