Silindi
arkadaşlar benim mouse durmadan donuyor bazen 1,2 saniye bazende res atana kadar geçmiyor googlede bile arastırdım ama hiç biri tam cevap vermiyor bu sitede bilgili kişiler oldugu için burayada yazdım sorunum burada kesin çözülr bunu biliyorum mouse donuyo işlemci haila devam ediyor herşey devam ediyo adamlar beni kesio göz göre göre tabi maousun yanında klavyede donuyor ama klavye 1,2 saniyede kesin kendine geliyor bu sorunu nasıl çözecegim ltfn yardımcı oln mouse kendiliginden ne oynarsam oynayam facede bile donuyo çıldıracagım resmen yardım pls
Konu hakkında bilgim malesef yok bundan ötürü yardımcı olamıyorum.
Ayrıca başlık çok yanlış bir bölüme açılmış eğer taşırsan daha erken yardım alabilirsin. (scripting bölümüne açmışsın yardımcı olcak adam bile gülüp geçer.)
Pc özelliklerini paylaşabilir misin ? Birde bilgisayarında hangi anti-virüs programını kullanıyorsun?
Hiç biriyle alakası yok net ve açık virüs yemişsin. Format at geçmesse bilgisayarı çöpe at. Bilgisayar özellikleriyle veya anti-virüs programlarıyla olacak birşey değil.
@Static

Nasıl alakası yok ? Bilgisayar özellikleri eğer kötüyse ve harddiski doluysa kasar. Yada kullandığı anti-virüs programı çok ağırdır. Mesela nod32 benim bilgisayarı dehşet kastırıyor ve pc özelliklerim pek yetişemiyor.
@static
[Bilmeden Biliyorum Tribine Kendini Sokmak Sadece Kendini Kandırmaktır..]
Tamam siz haklısınız siz biliyorsunuz en iyisini.
Bu sorunun 2 nedeni vardır:

1.Yazılımsal Nedenli : Virüs vb sonucunda işlemcinin hızının önünün kesilmesi ya da diğer programların zarar görmesi vs sonucu mouse ve klavyen yavaşlar ama bunun yanında oynadığın oyunda yavaşlar dolayısıyla senin sorunun bu değil.

2.Donanımsal Nedeni : Sürekli klavye veya mouse değiştirmek veyahut elektrik kesilmesi gitmesi sonucu ya da bilgisayarın sık kapanıp açılması, kablolarıyla oynanması, kullanmış olduğun mouse klavyenin başka bilgisayarlara takılması, soket içi dişlerinin ezilmesi veya kırılması sonucu, ya da ürünlerin eskimesi sonucu bu olur.

Benim tahminim, ki başıma geldi, mouse veya klavyenden bir tanesinin soketinde arıza oldu çıkarıp takmalar veya elektrik kesintileri sonucu dolayısıyla 1 tanesi yan soketteki diğer donanımında çalışmasını engelliyebiliyor bazen benim başıma gelen gibi.İkisinden birini çıkart öyle dene bi'.
Banada aynısı oluyordu eski pc de sorunun kablodan olduğu farkettim mouseyi değiştirdim temassızlık olduğundan 1 2 saniyelik donma oluyordu en azından bie ucuz mouse al dene geçmezse de benim gibi komple pc ni değiştir yenisi sorunsuz olur hep :D
Bendede böyle oluyordu, bu bir virüs çeşididir arkadaşlar, Hdd format attım geçti

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.