Merhaba Öncelikle İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum . Sorum şu bir site açmayı düşnüüyorm daha doğrusu 2 şık arasında kaldım emlak sitesimi yoksa krem satışı gibi bir sitemi para kazanbilirmiyim acaba. emlak dediğim örneğin siteler var insanlar o site üzerinden reklam veriyor dairesinnin resimlerini falan koyuyuor son derece rahat ev arayan ordan bakıyor şehri semti seçiyor çat evler çıkıyor ama bu bedava peki site sahibi para kazanıyormu merak ettiğim nokta. 2. si ise online satış yapabilceğim örneğin gözaltı kremi falan filan bayan erkek kremleri böyle bir site kurmak zormu para getirirmi .Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim
Ben Emlak derim, o daha bi iyi gözüküyor.
nasıl para kaznılr peki
Koyulacak dükkan ev resimleri alanından belli bi reklam ücreti talep edebilirsin, bunun yanı sıra ana sayfada reklam alanı oluşturabilirsin vb.
Ozaman gereksiz olur kimse üye olmaz bedava siteler varken. Yani sorum şu mesela bkemlak.xxx diyelim sitemin adı google da emlak diye arattığında 1. sayfada çıkması için paramı ödüyorz + reklamları bizmi alıyoruz yoksa onlarmı teklif ediyor . tıklandıkça para kazanılan reklamlar var
Web konusunda pek bi fikrim yok sadece benimki bi öneriydi, ama anlayan arkadaşlar sana yardımcı olucaktır.
Googlede emlak kelimesinde birinci çıkmak istiyosan intahar et. Belki diğer tarafda melekler yardımcı olur!
Ultio : Googlede emlak kelimesinde birinci çıkmak istiyosan intahar et. Belki diğer tarafda melekler yardımcı olur!

eheheheh meLekLer de yardımcı oLamaz :D
birincisi rekLam konusu (g. ads faLan) her yerde yazyo (özeLLikLe biLgisayar dergiLerinde) ama pek de inanma o yazanLara. (bu işLe ugraşmadan once hep buyuk bi hevesLe okurdum dergiLerin yeni sayıLarındaki "Webde para kazanmanın 10 yoLu" başLıkLı makaLeLeri ama yarısına geLmeden sovmeye basLardım cunku hic bir işe yaramazdı + host-domain aLacak param da yoktu zaten :D ) . EmLak sitesine geLince evet rekLamLa para kazanabiLirsin ama bunun için önce kendi rekLamını yapacan miLlete :P ücretLi üyeLikLe işini unut ve bence başLangıçta hobi oLarak yap sonra sonra para eder o zaten hitLerLe vs ..
bu bahsettiğiniz şeyler hiçde olmıcak şeyler değil fakat seo iyi oturtman lazım buda sana 2-2.5 milyara patlaması ile birlikte sürekli üste kalmayı garantiliyemez. sarı sayfalar hep üstte kalır fakat onlar para ödenerek googleye oraya konan reklamlardır.. Sisteme gelince ücretsiz yapmanı öneririm, kişi reklamı verir bellibir resmiyet ile satıldığında satılmadan kar alabilirsin satılmazsa almazsın ..yani sen aracı olucaksın sana ulaşıp senın aracılığın ile satılırsa pay alıcaksın ama bunun için belgeler, resmi sözleşmeler ayarlaman lazım ki yapılabilmesi bi yana birde bu kadar resmi olman için resmi bir e-emlak sistemi kodlatman gerekiyor , kişisel cms sistemlerle kimse ciddiye almaz. Basit düşünüyorsanda basit işler için ne google'de avantaj saklarsın , ne tıklama ile ad. reklamları ile nede kişisel reklam verirler.. bu emlak sistemide sana ortalam 2.250 milyara patlıyabilir. fiyatlar kendi yaptığım ücretlerdir bu başkalarında değişebilir tabiki. Ama buda sana pek uygun gelmez kanımca..
@ emlak

Fakat önce baya bir para vermen gerekli bu konularla içli dışlı olan sitelere ve ayriyetten Türkiye lokasyon data base oluştur örn :

Ankara / Yenimahalle / Demetevler / Cadde / Sokak şeklinde böyle birşey yaparak arama olasılığını düşürürsen daha kullanışlı olurü

Tabi bunu kendi iline göremi tüm Türkiyeye göremi yapacaksın bilemem ama bildiğim birşey var tüm ülke yaparsan çok zahmet ister ama emek verirsen güzel birşey ortaya koyarsan karlı çıkacağını düşünüyorum

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.