Mehaba arkadaşlar daha öncede yeni bir kadro oluşturma niteliğindeydim sağolasın çoğu gönüllü arkadaş geldi ama scripter konusunda sıkıntı çekiyorum bu scripter konusunda yardımcı olacak işini iyi bilen scripter arkadaş arıyorum. Gerekirse aylık olarak az miktarda olsada parasını vereceğim. Hazır script konusunda kesinlikle irtibata geçmeyiniz 0'dan scrip yapacak arkadaş lazım. Teşekkürler..

Skype : tunahan199260

Önceki Konu : https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/eskilere-yeni-baslangic-i-q51862#bottom
Hmm....
Ultimadestek oluşumunun script sorumlusu olarak istediklerini karşılayabileceğimi düşünüyorum...İstersen öncelikle biraz araştır (googleye ultimadestek yada nefrelius yazsan illaki çıkacaktır) ondan sonra eğer aklına yatarsa ve düşündüklerini yapabileceğimize inanırsan iletişime geç...
Ultima köstek ekibinden toplama patlak destek alabilirsin. SANKİ CEO
Kendi cevabini kendi imzanda kendi kendine vermissin zaten simdi yine ayni is yapp farkli sonuc bekleme gene kendini bitirirsin neyse seninle polemik yapmaya bile gerek yok ne oldugunu zaten herkes biliyor ama sen laf carpitmaya calistigin kisiler hakkinda hic bilgi sahibi degilsin sanirim. Once bi git sor arastir bu insanlardan hizmet alanlara sor memnunmu diilmi bide bizi kendin yada çevrenle karistirma biz hazir pack tutmayiz hazir pack kodlariz istege gore.

Nefrelius kendisini Script konusunda ispat etmiş bir arkadaştır. Allah yolunu açık etsin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.