Arkadaşlar ben verdataya yeni bi silah ekledim.Scriptini yazdım oldu ama eline alınca elinde gözükmüo carakter menüsündede oyunun içindede gözükmüo ve item verdataya ekli neden olabilir uo sürümüyle alakalı olabilirmi?
sade anim mi ekledin resimlerini fln da eklemelisin resimleri eklesen bile doğru kod a eklemelisin yoksa gözükmez
O değilde eğer bu silahın zaten oyun içi animi , gumpu bide tile si varsa onların bağıntısını yapıcan mulpatcher di sanırım hatırlayamıyorum orda yazıyodu mesela bi gumpun üstüne geliyon : bunun art ID si : şuşuXşuşu diyo. Sende boş bi gump seçip , artlara o itemin tilesini ekliyodun şimdi hatırlasaydım ayrıntılı anlatırdım
Silindi
Master
8.5
Sadece anim ile yetmiyor diye biliyorum.
Mahmure sadece profilde görünmesini istiyosan silahın profilde ele gelen itemler atıyorum (lantern,silah,shield) gibi itemlerin resimlerini değiştirmen gerek. Sıfırdan item yazıp profilde görünmesini istiyosan onu bilemem. Ama yok ben yep yeni bir silah yapıcam diyosan anim ile başlaman gerek. Oda baya kasar. Caydırmak gibi olmasın.
caos +1

(ki) oda çok zor..
Oğuz kaç kere denedin töbe töbe!

Herkese saol fikirleri için.!1 kaçtane silah vardı onlarıda buldum oldu.Yanlız tek bi sorunum var şimdi herşey normal ama clientin resmini deiştirince gözüken itemler gözükmüo!

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.