tugay77 üyesi avatar
Merhaba arkadaslar silahların üstünde a +15 Katana of ... yazıyor bunu nasıl ayarlıyabilirim yardımcı olurmusunuz amacım onu degisik renkli bi yazı yapmak fix scpsinde act.message @07a1,1,1 a <act.name> böle bise yapınca weaponlara hem bu yaptıgım yazıyor hem katanın adı yazıyor yani söle

a Katana of ...
a +15 Katana of ....

gibi yardımcı olurmusunuz
Aldarson üyesi avatar
sphere_item_magic_weapon.scp den ayarlarsın örnek

on=@click
message @48,,1 [Vanqushing] // yazılıs seklini bilmiyorum
message @48,,1 [<name>] //silahin ismi
return 1
tugay77 üyesi avatar
peki bunu tek tek mi yapcam kısa yolu yokmu mesela tum silahlara tıkladıgımda göstersin
Aldarson üyesi avatar
on=@itemclick
if (<act.type> = t_weapon_sword) || (<act.type> = t_weapon_fence) /////|| devam ettirirsin typeleri
if (<act.morey> = 20.0) // moreylere bakarsın ona göre force falan yazdırırsın
act.message @48,,1 [Ruin]
act.message @48,,1 [<act.name>]
return 1
endif
endif

bölye yapabilirsin
tugay77 üyesi avatar
saol yaptım birde kısa yoldan magical silahlara nasıl renk verebilirim kusura bakma senide yoruyorum :(
Aldarson üyesi avatar
on=@itemcreate // dene bakalım olacakmı
if (<act.type> = t_weapon_sword) || (<act.type> = t_weapon_fence) /////|| devam ettirirsin typeleri
if (<act.morey> = 20.0) // moreylere bakarsın ona göre force falan yazdırırsın
act.color xxx
return 1
endif
endif
tugay77 üyesi avatar
dedigin gibi denedim olmadı bu
on=@itemcreate
if ((<act.type> == t_weapon_sword) || (<act.type> == t_weapon_fence) || (<act.type> == t_weapon_mace_staff) || (<act.type> == t_weapon_mace_smith) || (<act.type> == t_weapon_mace_pick) || (<act.type> == t_weapon_bow) || (<act.type> == t_weapon_xbow))
if (<act.morey> = 100.0)
act.color 0455
return 1
endif
endif
Aldarson üyesi avatar
yanlış verdim özür dilerim bu çalışır

on=@itemcreate 
if ((<argo.type> == t_weapon_sword) || (<act.type> == t_weapon_fence) || (<act.type> == t_weapon_mace_staff) || (<act.type> == t_weapon_mace_smith) || (<act.type> == t_weapon_mace_pick) || (<act.type> == t_weapon_bow) || (<act.type> == t_weapon_xbow))
if (<argo.morey> = 100.0)
argo.color 0455
return 1
endif
endif
tugay77 üyesi avatar
saolasın oldu
Aldarson üyesi avatar
rica ederim her zaman

edit:ama bak o color sorununda sadece type sword a argo ekledim diğerlerindeki act. argo. yap
tugay77 üyesi avatar
nasıl yani bi örnek versene
Aldarson üyesi avatar
on=@itemcreate 
if ((<argo(sadece bunu argo yaptım).type> == t_weapon_sword) || (<act.type> == t_weapon_fence) || (<act.type> == t_weapon_mace_staff) || (<act.type> == t_weapon_mace_smith) || (<act.type> == t_weapon_mace_pick) || (<act.type> == t_weapon_bow) || (<act.type> == t_weapon_xbow))
if (<argo.morey> = 100.0)
argo.color 0455
return 1
endif
endif

sadece
2.satırdaki if ((<argo.type> == t_weapon_sword) orayı argo yaptım sen hepsindeki act.type leri argo.type yapıcaksın
tugay77 üyesi avatar
tamam anladım saol emre
Aldarson üyesi avatar
rica ederim. iyi günler
Owner_Jin üyesi avatar
Type Vererek Yapabilrsin..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.