Ya Arkadaşlar Sorun Ustune Sorun Cıkıyo Spheremde Ama Bunları Hallediyoz ama oyleleri varki Cok Zor.Terden ıllallah ettim ama bırakmak Yakışıkalmaz.

1 ) Rune Book Açamıyor PLayerlar - ( Pazarda Rune Book Kullanamassınız )
2 ) Ceset acamıyorlar - ( Bu alanda Ceset Yagmalayamassınız )
3 ) Staff lar Ceset Açıyor Fakat Rune Book açamıyorlar. Ha bi Pazar Event scp si var onu getirdik. Rune Book Açıyor Ama Uçmuyor. Kal Ort Por yazıyor Uçmuyor. Cesettede Değişiklik yok.
Sorun Nerde bulamadım Terden Geberdim yemin billah.

Diger sorunsa ;
Buyu Renkleri : Biliyorum Diceksiniz Spell_say Yok fix sc sinin icinde fln yok Gormuyor Ondan daha buyuk bir sorun ise

Buyu Atarken yuruyor . Sizden Asıl istedigim Temel sorunlarım bunlar. Belki size gore kolaydır. Ama Eger Bu Sphere_Spells Ve fix.scp sini atarsanız Bu Spell_say dosyasının oldugu ( renkler - Sayua 1153,6,6,eng Kal Vas Flam ) Dosya . Msn Adresinizi Verirseniz. Yada buraya yazarsanız sevinirim.

Lutfen Bu sphere icin 1 yıl oldu verdigim Ve bu sorunlarla bırakmak istemiyorum son Derecede Kararlıyım Sizden istedigim Bilginizle Yardımınız.
1 ) Rune Book Açamıyor PLayerlar - ( Pazarda Rune Book Kullanamassınız )
2 ) Ceset acamıyorlar - ( Bu alanda Ceset Yagmalayamassınız )
3 ) Staff lar Ceset Açıyor Fakat Rune Book açamıyorlar. Ha bi Pazar Event scp si var onu getirdik. Rune Book Açıyor Ama Uçmuyor. Kal Ort Por yazıyor Uçmuyor. Cesettede Değişiklik yok.


Tüm bu dediklerin event'lerle ilgili olan birşey..
Genellikle fix scriptin'den yasaklanmıştır ama runebook için " on=@dclick " de kullanılmış olabilir..
Dediğin gibi pazar event'i script'indende yasaklanmış olabilir..
Büyü rengi için dediğimiz gibi " spell_say " function'u eklemen gerekir..
Spell_Say scp si var zaten ama hala yazılar Clasic fix.scp nin icinde ama etkilemiyor
Bide buyu atıyor yuruyor Hiç beklemiyor.(Onemli bi sorun)

Şimdi senin dedigin Rune book acamama sorunu Rune Book tan mı kaynaklanıyor.? 3 tane rune book scp si vardı. 1'inde açmıyordu digerlerinde açıyordu ama uçmuyordu. Iste bu pazar eventi buldum. events e_pazar . O birinde acılmayan Açıldı ama gine uçmuyordu.

Scp'm bu .

[function spell_say]
if ((<src.magery> > 98.0) && (<src.meditation> > 98.0) && (<src.anatomy> > 98.0) && (<src.evaluatingintel> > 98.0))
src.diemasterca <args>
return 1
else
sayua 1153,6,6,eng, <args>
endif

Bide bu tum bunlar event dedin Bu Ceset açamama Eventtendir demi? yani Ben eventin yerinide bilmiyom bi scp nin içindedir. Ben şimdi events diye Ctrl+F den arasam butun scpleri Çıkarmıki uzun sursun onemli diil.
arkadasim tek tek bakalım sunlara . Simdi mesela büyü yazılarını gösteren iki scp mi var anladığım kadarıyla 1. Spell_say 2. fix.scp doğrumu anlamışım ?
öyleyse spell_say scp de clumsy büyüsünün yazısını Yani Uus Jux u bi değiştir Uus yaz save et kapat sonra r r at sonra clumsy büyüsünü kullan eger oyundada Uus olduysa o scp yi görüyordur. Eger olmuyorsa aynısını fix.scp de yap eger oda olmassa haber ver
bende şimdi benim bildigim 1 tane spell_say scp si vr. tmm dedigin yaptım fix.scp sindeki Uus Jux u Uus yaptım ama tine Uus Jux cıktı Gormedi. Gormedi Diye o Spell_Say scpsini bide Sphere_spells e attım yine gormedi. Demekki 2 tane var galiba scp O zaman Ctrl+f Den araştıracaz butun scp leri demi ? Ama en onemlisi Şöyle bişi var. Buyuleri gormuyo bi renk ama Kal Ort Porda Oluyo Yani Ucarken ne renk verdiysem o renkle yazıyo. ama Buyulerde yok . Gormuyosa Bunuda Gormemesi Lasım diilmi? Kal Ort Por yazıyo Uçmuyo Vas Rel Por gate açıyo actıgı yere gitmiyo annamadım biş.

Bak şimdi O Spell_say dosyasını degistiriyorum ama Sadece Etkilenen Kal Ort pOr Fln oluyo. Kendi Elimle spell_say Vas Des Sanet Yazdım Renkli cıktı ama adam atarken yine aynı.. Buyuyu Uus Yaptım Yine Uus Jux cıktı Ama Kal Ort Por da Etkileniyo nasıl bir iş bu?

Bana msn ni veripte Bu spell_say ve fix.scp sini atarmısın? Cok karmaşık bişi bu ya Cok ugrastım harbiden ama Nasıl birşey annamadım oraya yazdıgım Kal Ort Poru Goruyoda Buyuleri gormuyo Delircem Vallahi Delircem Butun scp leri aradım baska yok . fix scp sinde buyuler belki sorun scp lerdedir. atarsan sevinicem.

Bide Su cesetleri acamama Eventlerle ilgilimi ? Yani event yazarak araştırayım ?

Bu konu ycihangir tarafından düzenlendi(2008-06-25 18:59, 15 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.