beni seç beni seç
Sosyal hayatta eziklik yasayıp ortamdan dıslanan, sonrada burada cok onemli birisiymis gibi konusan insanlara acıyorum..
konuyu dagıtmak istemiyorum ama Ali3n senin gibiler yuzunden adımız kirleniyo Tamer başkanın bi tek yeğeni var tolga sen tolganın arkadaşısın yani sen buyuk bir ihtimalle sinansın ocağa bir kere gelip sabah başkan yardımcısı odada uyurken bir bilgisayarın parçalarını çalan sonrada ilk once şerefsizce ben çalmadım deyip ağlayan daha sonra suçunu itiraf eden gerizekalı olmalısın. + sana oraya geldigin gun biz ne dedik? buranın ismini vermek kesinlikle yasaktır kavgayla gürültüyle işimiz yok şu an sizin yaşınızdakiler uzerindeki tek amacımız serserilerden uzak durması ve sadece okuluna bakmasıdır demiştik. eğer sen sinansan veya baska biriysen hemen msn adresimi ekliyosun [email protected] ben pendik Ülkü Ocağı'ndan Ali. (sana pmde attım baska ID ile) Ya sen eklersin benle adam gibi konuşursun yada ben msnini bulurum senle konuşulması gerektiği gibi konuşurum.

he bide avatarında sion yıldızı var anlamını bilmedigin cisimleri avatarına ekleme Ali3n

Bu konu Cx4 tarafından düzenlendi(2007-09-11 10:21, 16 yıl önce)
ne kadar ezikler war ya sen git paticikkkkk lerdeki lamerlerin yanina paticik yonayin [paticiiiik] kedi patisi:D aahahah sen gi lamerlerle oyna ne kadar buyumussun cocuga bak server bile acmis:D ahahah
Cx4 : konuyu dagıtmak istemiyorum ama Ali3n senin gibiler yuzunden adımız kirleniyo Tamer başkanın bi tek yeğeni var tolga sen tolganın arkadaşısın yani sen buyuk bir ihtimalle sinansın ocağa bir kere gelip sabah başkan yardımcısı odada uyurken bir bilgisayarın parçalarını çalan sonrada ilk once şerefsizce ben çalmadım deyip ağlayan daha sonra suçunu itiraf eden gerizekalı olmalısın. + sana oraya geldigin gun biz ne dedik? buranın ismini vermek kesinlikle yasaktır kavgayla gürültüyle işimiz yok şu an sizin yaşınızdakiler uzerindeki tek amacımız serserilerden uzak durması ve sadece okuluna bakmasıdır demiştik. eğer sen sinansan veya baska biriysen hemen msn adresimi ekliyosun [email protected] ben pendik Ülkü Ocağı'ndan Ali. (sana pmde attım baska ID ile) Ya sen eklersin benle adam gibi konuşursun yada ben msnini bulurum senle konuşulması gerektiği gibi konuşurum.

he bide avatarında sion yıldızı var anlamını bilmedigin cisimleri avatarına ekleme Ali3n

ben sadece tolga nın arkadaşıyım ayrıca adımı bilmedende bana sinansın deme sinanın kim olduğunu bilirim ancak bana
böle itamlarda bulunman bile yanlış önce bi adımı öğren bide bu senin msnini nulur gerektiği gibi konuşurum falan hepsi yanlış dersin msnim şu şu ondan sonra ne söliyeceksen bende ekler konuşuruz ülkü ocaklarında takılmadığım için kuralları bilmem tolgada sadece kankam bu kadar
Acizliğe lüzüm yok.//Stream-ex

Bu konu Stream-ex tarafından düzenlendi(2007-09-11 16:33, 16 yıl önce)
Kilit.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.