Merhabalar , öncedende hatırlıyacağınız gibi buraya bi konu açmıştım 3 kişilik bi ekip oldu şu anda , serverı açma yolunda temelleri atıyoruz herşey sunucumuza özel olması için scriptleri vs hepsini sıfırdan sphereyi kasmıycak şekilde yazıyoruz.Bunları yaparken tabi arada sorunlar yaşıyoruz hemen hemen bitmek üzere , scripten anlayan kendine güvenen arkadaşlar gelirse eğer sorularımıza cevap verebilicek sistemleri yazarken bize yardım edebilicek biri olmasını istiyoruz açıkçası...

Gerçekten bu durumdaysanız ;
[email protected] 'i ekleyin konuşalım.

Herkese İyi Forumlar.
2 günde sıfırdan bitmiş dfgd
sen 16 gb ram'li host veren adam değlmisin ?
Çamur at izi kalsın :) , 2 hafta oldu ben diğer konuyu açalı 2 haftadır sıfırdan bitmedi yazıyoruz hala yazarken eksiklikleri soracağımız biri olmasını istiyoruz.

16 gb ram host olmaz sunucu olur :) ben sunucu hizmeti veriyorum tabi isteyenede 16 ram verebilirim parasını ödedikten sonra :)
16 gb ram host olmaz sunucu olur
host genel ismi onların yavrum benim

dedicated hosting
virtual private server hosting
web hosting
vpn hosting
radyo hosting
host hosting diye birşey yok ama

aah childs play.
BLaCKWHITE karşındakinin kim olduğunu bilmeden tanımadan yavrum,bebeğim gibi ithamlarda bulunmamanı şiddetle tavsiye ederim.Düzgün konuş ilk önce.

Çokmu biliyosun ? Hosting ne demek ? Translateden çevirip yazma boşuna.

Sunucu Barındırma
Dedicated Kiralama
Virtual Private Server [ Virtial Private Server ] 'den sonra
Reseller Hosting
Web Hosting , Radyo Hosting vsvs...

Sunucu barındırma = Datacenterda kendine ait özel hattının , koruma sisteminin vs. olmasıdır(Altta yazılanlardan hepsini yapabilirsin)
Dedicated Kiralama = Barındırdığın özelliklerine göre bölünerek kiralanmasıdır.[İstediğin kadar bölebilirsin](Vds,Vps,Hosting satışı yapabilirsin)
Virtual Private Server , Virtual Dedicated Server =Kiralanan dedicated , sanallaştırma kullanılarak bölünmesidir.[İşletim sistemlerini , uzak bağlantıları (cpanel , plesk vs.) ayarlıyabilirsin sanallaştırmada.(Reseller , Hosting satışı yapabilirsin)
Reseller Hosting = Sanallaştırılan Virtual Private Serverın içinde kullanılan bir program ile özelliklerini bölerek hostinglere ayrılmasıdır.Çok makina tek yönetim merkezi adıylada kullanılır.(Sadece hosting satışı yapabilirsin)
Hosting = Hepsinin en alt bölümüdür.Web sitesi kurulumlarına açıktır uzak erişimi yoktur.


Bunlar dışında tabikide hepsinin sonuna hosting eklersen bi şey değişmez yine anlamları aynı olur , ama türkiyede 200'ü aşkın kişiye çeşitli barındırma hizmetleri veriyorum.Ben o kadar kişi arasında kimsenin Dedicated Kiralama'ya Hosting dediğini görmedim.Sen gördüysen hemen o çevrenden uzaklaşmanı önce olgunlaşmanı tavsiye edebilirim.

Fazla söze muhabbete gerek yok istiyorsan cevap yaz.Ama benim temennim bu kadar şeyden sonra artık cevap yazmamandır.Konuyu açış sebebim tartışma ortamı yaratmak değil sadece bana yardım edicek bir kişi bulmaktır.Böyle bir ortamda mümkün değil zaten adam akıllı bir kişiyi bulmak.

Kendine gene pay çıkartıp yaz istiyosan yazmadan önce girip bi araştır ama ne nedir diye sana wmware dediğimde klavye başında kala kalma mesela :)
16 gb 512den 32 vps eder. Server aççana dağıt millete 32 tane server açtır. Ultima'nın anası biraz daha ağlasın. Ne uğraşıyon scripterle. 1 ay sonra toparsın 32 tane server scpsini işte.

Bi bitmediniz.
^Avatar^ : Bi bitmediniz.

Bu ne demek oluyor şimdi ?
Siz ne zaman bu şekilde politika yapmayı bırakacaksınız peki? Karşınızda yardım isteyen kişinin insan olduğunu unutmayın. Gelipte burada insanları aşağılayacak şekilde konuşamazsın ve son uyarını (uyarı-5) aldın.



@Peri Ajans

Açacağınız sunucunuz hakkında biraz daha bilgi vermeniz, arayışınızı kolaylaştırabilir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle.
Neyin kafasını yaşıyosun sen ^Avatar^ ? Sen kapat serverını hatta tek server kalsın onda oynuyalım bana uyar ha ne dersin ? Önceliği sen yap bakalım git oyuncularını aktar bi ortak noktada buluşsun herkes.Ultimanın anasının ağlaması sunucu açılmasıyla oluyorsa öyle yapalım ? Biz sizin gibi ordan burdan kopyala / yapıştır / editle , yaparak script çıkartmıyoruz ortaya.Gidipte kimsenin sistemlerini özenipte sistem yazmıyoruz.Bende daha fazla konuşup kimse kendini rezil etmesin gerçekten sıkıldım milletin salça olmasına.

ULAN ALTI ÜSTÜ 1 ADAM ARIYORUZ SCRİPTEN ÇAKICAK BİZE YARDIM EDİCEK 5 KİŞİ SALÇA OLUYO. AMAÇ NE ONU ÇÖZEMEDİM EĞER AMACININ BALTALAMAKSA BİZ KENDİMİZDE BÖYLE YAPIYORUZ SORUN YOK.
Narsia :
^Avatar^ : Bi bitmediniz.

Bu ne demek oluyor şimdi ?
Siz ne zaman bu şekilde politika yapmayı bırakacaksınız peki? Karşınızda yardım isteyen kişinin insan olduğunu unutmayın. Gelipte burada insanları aşağılayacak şekilde konuşamazsın ve son uyarını (uyarı-5) aldın.



@Peri Ajans

Açacağınız sunucunuz hakkında biraz daha bilgi vermeniz, arayışınızı kolaylaştırabilir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle.

Genel olarak ortaya lafımı attım. Üstüne alınanlar alınmıştır. -5 uyarı içinde saol. Kişiye özel bir ihtamda bulunulmuyor. Bu şekilde politika yaptığım hiç görülmemiştir. Nadiren yazarım zaten. Gereksiz yere uyardığın için teşekkürler.

@sizin gibi ordan burdan kopyala / yapıştır /
Sen asıl sen ne içtiğinin farkında değilsin sanırım. Ordan burdan çalma ve Editle :) Güzel girip kontrol etmeni öneririm. Bir yazı yazarken b.k atmadan önce güzel araştır. Terbiyesizliğin lüzümu yok. Sana özel bir laf yok ortada. 16gb ramli dedicated hostun varsa hayrına verde ultima'dan çakanlar faydalansınlar ozaman :) Sana alternatif yol söyledim scripter bulabilceğin sen yanlış anlıyorsun :)

Neyse kolay gelsin. Gece gece güldüm bayağı.

Bu konu ^Avatar^ tarafından düzenlendi(2012-09-06 01:44, 11 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.