Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Adige Pvp Sizler Icin Acildi. Muhtesem Map ve Scriptler Sayesinde Sinirsiz Eglence! Her Gun Yarismalari Yapacak Bir Staff Gorevlendirecegiz.Harika Questler Duzenleyecegiz.Oyuncuyu Kisa Surede Burada Bulusturacagiz!

Benim Icin Boyle Bir Oyun Daha Dunya'ya Gelmez. Scripter'ime Cok Guvendim. Guvenimi Bosa Cikarmadi. Guzel Sistemler Hazirladi. Sizleri Bekleriz.


Sunucu ;
Web Site : Sitemiz İçin Tıklayınız..
Forum : Forumlarımız İçin Tıklayınız..
Download : [url=https://https://adigepvp.com/dosyalar.html]Bağlantı Programımız İçin Tıklayınız..[/url]


Oyun İçi Genel Özellikler ;
Emulatör : Sphere 56b
Versiyon : Nightly
Statcap : 300
Bağlati : Connector
Önerilen Ultima Sürümü : Mondain's Legeacy


Makine Bilgilerimiz ;




Hız Testi ;

[img]https://u1312.hizliresim.com/1j/s/vv0vf.bmp[/img]


Galeri ;












Sistem'ler ;



Dungeon Sistemi :
Sunucunun en kolay para,item ve özel ürünler kazandıran sistemidir. Sisteme safe alanımızdaki '' Dungeon Vendor '' üzerinden 3 player pt si olarak giriş sağlarsınız. Girdiğinizda sizi level level canavarlar karşılıyıcaktır bu canavarları kesip ve içindeki itemleri loot layip dungeona devam ediceksiniz Son level 5 dir 5ci levele geldiğinizde ise en iyi canavarla karşılaşıp görevinizi tamamlayip safe alana atılırsınız.

Not : Dungeon itemleri random'dur değişir.




Aile Sistemi :

Sunucudaki en büyük etken! Aile sistemi ile çok iyi arkadaşlıklar dostluklar ve keyifli action ların Ultima Online dünyasinda çok iyi bilindiği aşikar. ( Aile Deed ) sistemini Sunucumuz'daki İtem Vendor'undan 500.000 bilete tahsis ederek Ailenizi kurabilirsiniz aile kontrol paneli ile istediğiniz kişileri ailenize kata bilirsiniz ve keyif verici bi Pvp yaşama fırsatını kazanırsınız.





Golem Sistemi :
Golemi sunucumuzdaki Destard ve Belirli dungeon bölgelerinde çıkan golem npc sini ve quest tarzi ödüllü etkinliklerden çıkan Golem itemleri ile oluşturabilirsiniz gereken itemler sunucumuzda açık bi şekilde belirtilmiştir itemleri topluyan player İtem Vendor'umuzudan satılan golem deed'i ile golem imalat eder ve çantasina düşürülür.





Krallık Sistemi :
Krallık sistemi ile artık 1 adim öndesiniz Sistem Aylık çalışır şöleki her ay random gün ve saat'le 1v1 Krallık Pvp düzenlenir pvp yi başından sonuna kadar bugsuz bi şekilde bitiren playere 1 aylık Krallık' eventsi ve Krallık itemleri verilir 1 ayın sonunda event ve item ler otomatik geri alinir ve yeni sahipine devredilir. Resimlerde'de görüldüğü gibi Pvp yi kazanan kişiye bir çok dezavantaj doğacaktır.




Yumurta Sistemi :
Bir diğer adıyla Ostard Egg olmazsa olmazlardan biridir sistem çok basit. Quest lerimizden ve oyun içi Etkinliklerimizden çıkan yumurtalarla sınırsız bineklere sahip olabilirsiniz Elinizda bulunan yumurtalari kulucka halinda World üzerinde bulunan ev lerinize kurucaksınız ardından olgunlaşan yumurtalarınızdan bineklerinizi temin edebilceksiniz.




Kelle Sistemi :
Sunucuda kestiğiniz inlasanların cesedlerindeki kafalari keserek bütün sunucuya duyuru yapip kestiğiniz kişininde fame sini düşürebilirsiniz arti bunun yaninda random bilet kazanırsınız.




Kumbara Check Sistemi :
Server'imizda kazandiğiniz bilet ve gold ları toplu ca kumbaraniza toplamaniza ve check ile topluca çıkarmanıza yarar.




Str Dex Deed Sistemi :
Sunucumuzda sadece quest ve belirli itemli sistemler karşılığinda verilen ve bineklerinize str dex kazanci sağlayan bi sistemdir.




+20 Taming Staff :
Oyunda bulunan 3D LBR binekleri taming etmek için kullanilir Vendor larimizdan satılmaz sadece quest ve item sistemlerimizden çıkmaktadır.




Rütbe Sistemi :
Sunucuda kestiğiniz player leri gösterir sistem sayesinde oyunu bi askeri savaş stratejisine çekmiş ve bol actiona yöneltmekteyiz. Rütbe ler 20 ile baslar 250 ile sonda durmaktadir.




Tüccar Sistemi :
Kullanıcınız'da bulunan istemediğiniz veya değer biçmediğiniz itemlerinizi bilete çevirmenizi sağlar.




Sifre Değiştirme Sistemi :
Oyun içerisinde kullanıcı güvenliğinizi korumaya yarar. (.sifre) komutu ile istediğiniz zaman istediğiniz yerde sorunsuz sifrenizi değiştire bilirsiniz.

Ve daha fazlası için lütfen sunucumuzu ziyaret ediniz.
hayırlı olsun
Neophyte
26.6001
Gördüğümüz menüler. Keşke biraz değişiklik yapsaydınız. Başarılar.
Aşırı sade bir menü artık millet kullanmıyor bile bunu scriptler bölümünde bile var :S
Uo_Meadhros : Aşırı sade bir menü artık millet kullanmıyor bile bunu scriptler bölümünde bile var :S

Öncelikle yorumuna saygı duyarim ama şunu hatırlatırımkı konu başlığımın sonundada belirtmiştim sistemlerimin daha fazlası için sunucuya bakmaniz için tanıtım haricinde sunucu içerisinde şahşalı ve efektli sistemlerimiz ve dialog larimiz mevcut arti yeniliğe ve gelişime hızla ilerliyoruz sunucumuzun sadece ufak bi tanıtımı bu.
Gereksiz kelimesinden otesi var ise o.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.