Arcane PVP Sunucusu
2010 Haziran ayında düşünülen projemiz hayata geçirildi. Türkiye'de birbirinin taklidi pvp sunucular yerine, daha yenilikçi kendine özel özellikleri olan, seneler sürecek keyifli oyun projemiz aktif olmuştur. Projelerimiz arasında en çok önem verdiğimiz bu sunucuda, arkadaşlarınızla pvp bilginizi yarıştırabilir, isterseniz gün boyunca düzenlenen etkinliklere katılıp daha önce görmediğiniz yaratıklarla savaşabilirsiniz.Bütün gün 27 ayrı yaratık ile dungeonlarda görev yaparak eğlenebilir yada Aksiyon alanında pvp bilgilerinizi yarıştırabilirsiniz.
Oynarken kazanmak istemezmisiniz? Sunucu açılışından kısa bir süre sonra sponsorlarımız eşliğinde, ücretsiz turnuvalarımıza katılabilir karşılığında bilgisayar parçaları kazanabilirsiniz. Hem eğlenirken hem kazanmak ve bu keyfi senelerce yaşamak için ne duruyorsun?
Hız Testimiz :
Sunucu Bilgileri :
Açılış Tarihi : 14.11.2010
Emülatör : 2009 - 56b
Kapasite : 300
Stat Cap : 300
Skill Cap : 10x
Sunucu donanım bilgileri :
-> İşlemci : AMD Phenom 9650 Quadcore
-> Bellek : 8GB DDR3 Kingston KHX2000C9AD3K3/3GX
-> Sabit Disk : 500GB SATA2
-> Bağlantı : 100MBIT Hat/Senkronize - Metro Ethernet
( havuz bağlantısı )
-> İşletim Sistemi : Windows Server 2003
-> Lokasyon : Türkiye.
Bazı Sistemler
-> Görev Sistemi
-> Karakterim Sistemi
-> Başlangıç Paneli
-> Guild Sistemi
Sistemler hakkında detaylı bilgiyi,
siteden bulabilirsiniz.
// Sunucu binek üstüne kurulu değildir, 2-3 vuran binekler göremezsiniz.
// Kumar ile para kasımı kolay olabilir ancak dungeonlardaki yaratıklardan kumarda kastığınızın 3 katını kazanabilirsiniz.
// Sunucu sistemler bakımından PVM üstüne kurulmuştur, ancak PVP yapılmasını engelleyecek bir sistem yoktur.
// Sitede migferdibi ile aynı template i kullanmışız, kendileriyle zaten konuşmuştum sorun olmayacağını söylemişlerdi.
// Arcane Power Play adı ile açılan sunucu ile hiç bir alakamız yoktur. Site domain tarihlerine bakarak hangisi daha önce alınmış görebilirsiniz.
// Kişisel olarak eleştiri yapacaksanız lütfen pm yoluyla bana yapın, burası projenin konusudur, proje ile eleştiri yapılması geliştirme/değiştirme mantalitesine daha yatkındır.
// Uslubunu bozmadan eleştri yapan ve başarı dileyen herkese şimdiden teşekkürler.
Bu konu Kronos tarafından düzenlendi(2010-11-15 22:07, 14 yıl önce)