Arcane PVP Sunucusu

2010 Haziran ayında düşünülen projemiz hayata geçirildi. Türkiye'de birbirinin taklidi pvp sunucular yerine, daha yenilikçi kendine özel özellikleri olan, seneler sürecek keyifli oyun projemiz aktif olmuştur. Projelerimiz arasında en çok önem verdiğimiz bu sunucuda, arkadaşlarınızla pvp bilginizi yarıştırabilir, isterseniz gün boyunca düzenlenen etkinliklere katılıp daha önce görmediğiniz yaratıklarla savaşabilirsiniz.Bütün gün 27 ayrı yaratık ile dungeonlarda görev yaparak eğlenebilir yada Aksiyon alanında pvp bilgilerinizi yarıştırabilirsiniz.

Oynarken kazanmak istemezmisiniz? Sunucu açılışından kısa bir süre sonra sponsorlarımız eşliğinde, ücretsiz turnuvalarımıza katılabilir karşılığında bilgisayar parçaları kazanabilirsiniz. Hem eğlenirken hem kazanmak ve bu keyfi senelerce yaşamak için ne duruyorsun?

Hız Testimiz :



Sunucu Bilgileri :
Açılış Tarihi : 14.11.2010
Emülatör : 2009 - 56b
Kapasite : 300
Stat Cap : 300
Skill Cap : 10x

Sunucu donanım bilgileri :
-> İşlemci : AMD Phenom 9650 Quadcore
-> Bellek : 8GB DDR3 Kingston KHX2000C9AD3K3/3GX
-> Sabit Disk : 500GB SATA2
-> Bağlantı : 100MBIT Hat/Senkronize - Metro Ethernet ( havuz bağlantısı )
-> İşletim Sistemi : Windows Server 2003
-> Lokasyon : Türkiye.

Bazı Sistemler

-> Görev Sistemi



-> Karakterim Sistemi



-> Başlangıç Paneli



-> Guild Sistemi



Sistemler hakkında detaylı bilgiyi, siteden bulabilirsiniz.

// Sunucu binek üstüne kurulu değildir, 2-3 vuran binekler göremezsiniz.
// Kumar ile para kasımı kolay olabilir ancak dungeonlardaki yaratıklardan kumarda kastığınızın 3 katını kazanabilirsiniz.
// Sunucu sistemler bakımından PVM üstüne kurulmuştur, ancak PVP yapılmasını engelleyecek bir sistem yoktur.
// Sitede migferdibi ile aynı template i kullanmışız, kendileriyle zaten konuşmuştum sorun olmayacağını söylemişlerdi.
// Arcane Power Play adı ile açılan sunucu ile hiç bir alakamız yoktur. Site domain tarihlerine bakarak hangisi daha önce alınmış görebilirsiniz.
// Kişisel olarak eleştiri yapacaksanız lütfen pm yoluyla bana yapın, burası projenin konusudur, proje ile eleştiri yapılması geliştirme/değiştirme mantalitesine daha yatkındır.
// Uslubunu bozmadan eleştri yapan ve başarı dileyen herkese şimdiden teşekkürler.

Bu konu Kronos tarafından düzenlendi(2010-11-15 22:07, 13 yıl önce)
hayırlı olsun tanıtım güzel ;) gördüğüm kadarıyla iyi gideceğe benziyor..
speed test eklermisiniz ayrıca sunucular kısmına yaptığınız başvurudada speed test eksik
Selam,

Düzelttim, onuda düzeltiyorum.

// Sunucular kısmındaki başvuruyu görüntüleyemiyorum sanırım yada beceremedim.
selam,

onay sırasına geldiği için sadece yetkililer görüntüleyebilir. ben gerekli düzeltmeleri yapıp onayladım. başarılar
reklamlaarın sunucular bölümünde yapılması yetmiyormuydu ki ek olarak burda yayınlanıyor?
önemli konular altlarda kalıyor bu reklamlar yüzünden...
Başarılar dilerim umarım eskisi gibi yaptıgınız hataları bu serverdada tekrarlamama dileğiyle.


Hata Derken [ Edit , emek hırsızlığı ve para için player kaybı ]
/// Konuyu saptırıcak mesajlar atmayınız aksi taktirde uyarı alıcaksınız /// Qnd

Bu konu Qnd tarafından düzenlendi(2010-11-16 01:27, 13 yıl önce)
Açıkcası bu rütbe logoları ve sistemi ben 1 ay'dan beri düşünmekteydim ve bu fikri bazı kişilerle paylaştım. Fakat sunucu yetkililerinden biri ''u-s sitesinden aldım'' deyince, birşey diyemedim. Eğer ki bana o linki buradan verebilirlerse süper olacak, aksi taktirde malasef bigpoint'e şikayette bulunacağım. Çünkü rütbe logoları bigpointin yasal tasarımlarıdır.
Selam,

Sunucuya ilk kayıt oluş tarihin 16.11.2010 22:17
Sunucuda attığın ilk page : 22:19
Sunucuda küfredip banladığın saat 22:21

Gem sistemi ile dungeondan cıkardığın gemlerle, binek cıkarma sansın oluyor %10 ihtimalle. Kumar ile 6 saatte 30m para kasılıyor. İlk gün diye bütün spawnları cıkardık ve herkes aldı binoekleri zaten?
Spawnlar 12 saatte bir çıkıyor, pvp sunucusunda oynuyorsun. Sunucuya girdiğin anda küfrettin ve başka bir accountun yoktu.

Şuan herkesin altında binek görebilirsin çünkü spawnları mevcut ve pvp serverinde oynuyorsun? Kaldıki binekler değerli bile değil? 500 strsi var. Str arttırıcı gibi saçma eşyalarda yok? Eğer düzgün takip edip, düzgün eleştiride bulunsaydın sana daha fazla uzun uzun sistemleri anlatabilirdim. Ama ben senin zekanda bir artniyet aradığım için uzatmıyorum konuyu.


@some_one,

Bulduğumda linki atarım, gerekli yasal işlemi başlatabilirsin. Senin tanıdığın veya tanımakta olduğun kimseyi tanımam. Rütbe sistemi bir çok sunucuda mevcuttu. Sadece logoları buldum ve kullandım, bunun için herhangi biyerden izin almam gerektiğinide düşünmedim.
Bende zaten logolardan bahsetmiştim, linki bulduğunuzda özel mesaj ile atarsınız. Gerekli şikayette bulundum; ayrıca çok güzel logo tasarlamışlar. Haklarını vermek gerek :asik2 Ayrıca sunucuda gayet hoş fakat bazı şeyler abartılı olmuş.
Başarılar, umarım kalıcı olursunuz.
Teşekkürler, iyi ve kötü eleştiriler için. PVP sunucuları hakkında pek bilgim yoktu. Bazı şeyleri fazla kaçırmış olabilirim para olaylarını falan, onlar zaten 1 hafta içinde ayarlanır, bahsettiğiniz kurum bana mail olarak patentin zımbırtısını yollarlarsa kaldırabilirim direkt olarak.
Bahsettiğim kurum/kuruluş öyle basit bir kuruluş olmadığı için size özel mail atacaklarını sanmam ama sanırım sizinle telefon ile irtibata geçerler yada hukuki süreç başlatırlar. Ama yinede detaylı bilgi için tr.bigpoint.com adresini ziyaret ederseniz oradan bilgi edinebilirsiniz. Darkorbit adlı oyunun logolarını kullanmaktasınız, incelerseniz net olarak görebilirsiniz.

Bende bizim için kullanmayı planlıyordum, onlarla bu konu hakkında iletişime geçicektim fakat izin vermeyeceklerini bildiğim için vazgeçtim...
Başarılar dilerim



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.