Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.

2006'dan beri el değiştirmeden ve kapanmadan aralıksız devam eden tek UO serverı olan Arcanum, özlenen eski 2011 konseptine geri dönmek için tarihinde ilk kez karakter ve item sıfırlaması yapıyor. Eski Arcanum'u char/item res ve sicil affı ile tekrar açıyoruz. Yeni döneme herkesle eşit şartlarda başlama fırsatını yakalayacağınız açılışımıza davetlisiniz. Bu akşam saat 20:00'daki açılışa katılanlara özel sürprizlerimiz de olacak. 

● Oyun 2011 konseptiyle sıfırdan başlıyor.

● Tüm account, item ve karakterler sıfırlanıyor.

● Banlı hesaplara Arcanum tarihinde ilk defa af geliyor.

Oyuncularımızdan gelen yoğun istek üzerine sunucuyu 2011 şartlarına geri getirerek, char ve item restart ile yeni bir döneme başlıyoruz. Eğer emeğinizin kalıcı olmasını istiyorsanız 15 senedir tüm playerlarımız gibi siz de sunucumuza güvenebilirsiniz.

www.arcanum.gen.tr

Discord

Açılış Tarihi

6 Haziran 2020, Saat 20:00

Server Tipi

PvP

Stat / Skill Cap

225 / 8x (Stat/skill kasma yoktur)

 

Sistemler

PvP server tipine ciddi katkı sağlayan yaratıcı sistemlerin birçoğu ilk bizim serverımızdan çıkmıştır. Sistemlerimizin bazıları aşağıdaki gibidir:

Sistemlerle ilgili sitemizden daha detaylı bilgi alabilirsiniz. https://www.arcanum.gen.tr/sistemler.html

 

Neden Arcanum Ultima Online Shard'ı Tercih Etmelisiniz?

  • Oyuncu haklarına saygılı, her oyuncunun her talebi/şikayeti ile tek tek ilgilenip çözüm bulan, alanında uzmanlardan oluşan profesyonel yönetici kadrosuna sahibiz.

  • Daha önce hiçbir yerde görmediğiniz yenilikçi sistemlerimiz var.

  • Classlar arası mükemmel denge sayesinde, PvP'den maksimum zevk alırsınız.

  • Bilindik oyun içi hataların hiçbirini bizde yaşamazsınız.

  • Kendimizi devamlı yenileriz, statik değiliz.

  • Kuralları kişiye özel değil, herkes için eşit olarak uygularız.

  • Web sitemiz kullanışlı ve güvenlidir. Tek kayıt ile oyuna ve foruma anında üye olursunuz. Hesabınız anında açılır, beklemenize gerek kalmaz.

  • Açık kalma süremiz (uptime) rekorlara imza atmıştır. Bizimleyseniz, oyun 1 saniye bile kapanmadan haftalarca devam edebilirsiniz. Bu özelliğimiz birçok platformda konu olmuş, birçok sunucu geliştiriciyi bu konuda teşvik etmiştir. (Uptime rekorumuz: 50 gün)

  • Emekleriniz ansızın silinip gitmesin diye, RAID5 teknolojisi kullanıyoruz. Aynı anda çalışan 3 adet harddisk sayesinde, anında yedek alınır, harddisklerden biri bozulsa bile verileriniz kesinlikle kaybolmaz.

  • 15 senedir kesintisiz hizmet veriyoruz. Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır.

  • Hiçbir zaman taklit etmedik, her zaman taklit edilen biz olduk.

Not: Benzer sistemlerin kötü yazılmış kopyalarını ve hatta sitemizdeki yazıların bile birebir aynılarını başka sunucularda görebilirsiniz. Onlar bugüne kadar Arcanum sisteminin devamlılığı için katkı sağladılar. Onlara da teşekkür ederiz.

Saygılarımla

Font rengini bile Arcanum'un rengini seçmişsin :))

Hoşgeldin ayrıca hayırlı olsun :)


Hiç bir şifremi hatırlamıyorum, gerçi herşey sıfırlandığına göre yeni bir account ile girilebilir. Yaa uo strike accountıma girebildim yıllar sonra eski yorumlarımı falan okudum çok yeri değil ama heyecanlandım. Saygılar sevgiler, hayırlı olsun yeni döneminiz. Arcanumu az oynamadık.

Arkadaşlar merhaba,Sunucuda uzun zamandır bir ilgi alaka eksikliği olduğu hepimizin malumu lakin bundan sonraki süreçte sunucu içinde , forumda , discord kanalında aktif yetkili bulunacaktır.Her şey daha iyi bir Arcanum ve Ultima Online için.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.